Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2009. 09:00h.

Només Carles Bonet surt en defensa pública de Carod

El senador recorda a Joan Puigcercós que "necessitem a tothom"

Només Carles Bonet surt en defensa pública de Carod

Carles Bonet, amb Xavier Vendrell, a la seu d\'ERC

El portaveu d'ERC en el Senat, Carles Bonet, ha lamentat la decisió del president d'ERC, Joan Puigcercós, de prescindir de Josep-Lluís Carod-Rovira a les llistes electorals del partit per al 2010.

En declaracions a l'ACN, Bonet ha considerat "un error" que Puigcercós prescindeixi de Carod perquè considera que "el partit està en moments difícils i necessitem les aptitudes de tot el món per a sortir endavant'. 

Tot i això, també ha lamentat l'actitud de Carod "dient que no vol anar a les llistes". Davant aquesta situació, el senador d'Esquerrarnreclama a Carod i Puigcercós que "reflexionin".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 David Murano, Barcelona, 11/12/2009 - 20:34

En Carles Bonet és un gran pensador del catalanisme i un home que pensa en positiu. És conscient dels canvis que s'han produït a Catalunya i sap perfectament que l'única possibilitat d'avançar en l'escenari actual és a través del consens.

#4 david, Barcelona, 10/10/2009 - 18:24

El més lamentable de tot això és que una persona que no serveix pel seu partit, és el vice-president de la Generalitat de Catalunya. A quin lloc deixa això el govern de la Generalitat? qui ens mana? una colla d'inutils?

#3 Quim, Barcelona, 08/10/2009 - 11:40

Quants anys porta com a senador aquest fra cassat com a candidat a la alcaldia de bar celona i que tothom s' adorm quan parla? Ti ndrà por a que també el "jubili"?Ja toca no Bonet!Apa afer classes!

#2 Joan, Baix Llobregat, 08/10/2009 - 09:41

Home... per consipirar se n´ha de saber; en Bonet és matemàtic, un paio amb capacitat mental, no pas un fill de masovers indocumentat com el Putxi i en Vendrell.

#1 Ex votant d\'ERC, L\'Estartit, 08/10/2009 - 09:24

Del cau d'escurços que sempre ha sigut ERC, l\'escurçó major és en Carles Bonet, artìfex de totes les intrigues que hi ha hagut, aixó si, sempre fent possar la cara d\'altres. És el Josep Mª Sala d'ERC, el que mou els fils de les conspiracions