Publicitat
Política · 25 de Gener de 2011. 17:30h.

Només Ciutadans condemna l'intent d'agressió a Laporta

López Tena critica el silenci de CiU, PSC, PPC i ERC

El diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, ha agraït en la seva roda de premsa al Parlament que Ciutadants -malgrat les diferències ideològiques entre ambdues formacions- hagi estat l'única força política que ha condemnat "l'agressió a quatre diputats d'aquesta cambra" a València arran de la presentació de SI en aquesta ciutat.

López Tena ha criticat, en canvi, el silenci de la resta de forces parlamentàries en referència a CiU, PSC, PPC i ERC que no han emès cap comunicat de condemna. Tanmateix, també ha carregat contra la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i els membres de la Mesa per no haver fet cap menció a l'intent d'agressió.

Alfons López Tena, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 QuimX, Barcelona, 26/01/2011 - 17:51

I quan el Sr. López Tena era a CiU, condemnava els intents d'agressió, agressions i atemptats a les persones i seus d'ERC??? Doncs ara que no esperi que el nouvingut d'en Laporta -a qui hauran hagut d'ensenyar abans en un mapa on era València- ens faci penona, pobret.

#10 cicuta, badalona, 26/01/2011 - 13:30

Qui no vulgui pols..... que no vagi a l'era!!!

#9 JoanMarti, Abrera, 26/01/2011 - 11:44

Els extrems es toquen. Amb el fred que feia segur que li hagues anat be que li escalfessin les galtes, que en te i moltes.

#8 Torrescárcela, Barcelona, 26/01/2011 - 09:52

Lo cortés no quita lo valiente. Un intento de agresión es algo que culaquier persona, y más un representante del pueblo, debe rechazar. Rivera no es un inocente, es una persona educada, y su partido el único que ha dado la talla en este caso. Les has dado una lección Albert.

#7 Iñigo, Salou, 26/01/2011 - 08:36


Leer como les premian en el grupo mixto en una noticia anterior, los de Ciudadans aún son unos ingenuos románticos y no saben con quien se las gastan, cuando aprendan ya les abran barrido del Parlament. Ya lo decia nuestro Berlusconi " que en aprenguin"