Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2010. 20:22h.

Només Herrera creu en el tripartit

"En molts camps ha fet i fa més coses que els anteriors"

Només Herrera creu en el tripartit

Joan Herrera

El diputat d'ICV al Congrés, Joan Herrera, ha assegurat en una conferència que el Govern liderat per José Montilla "ens molts camps ha fet i fa més coses que els anteriors. Aquest Govern ha sabut actuar". El portaveu d'Iniciativa ha defensat la tasca del tripartit pocs dies després que el mateix Montilla renegués de l'aliança amb ICV i Esquerra, i que José Zaragoza reclamés per al PSC l'oportunitat de governar en solitari.

El Partit dels Socialistes no aspira "a reeditar el Govern", va dir Montilla en una entrevista a Onda Cero, mentre que el secretari d'organització socialista va assegurar que "creiem que després de picar pedra durant set anys ens hem guanyat el dret a governar en solitari".

Herrera, per contra, ha manifestat en la conferència realitzada a Barcelona aquest dijous al vespre que el tripartit "ha fet de la lluita contra la crisi la seva prioritat. Aquest Govern no va negar mai la crisi, ni va amagar la seva gravetat". Per al polític ecosocialista, "s'ha construït una Catalunya social, que ha millorat els serveis públics".

"S'ha actuat amb decisió en camps inèdits fins a l'arribada del Govern d'esquerres", ha afegit Herrera, qui ha destacat la Llei de barris, el desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic.

"Sí, som un dic de resistència a la dinàmica de retallades socials i ambientals que avui viu Europa. Des de la Itàlia de Berlusconi fins a la Comunitat de Madrid d’Esperanza Aguirre", ha emfatitzat el portaveu d'ICV al Congrés.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/02/2010 - 18:09

No le queda más remedio que creer en el Tripartit.
No tiene otro tronco donde subirse cuando llegue el naufragio.
En un gobierno con mayoría de CiU no tiene nada que hacer. Es igual si los socios son socialistas o de Esquerra.

#6 Jordi, Barcelona, 05/02/2010 - 16:34

En el camp dels informes, per exemple.

#5 Marc, Girona, 05/02/2010 - 13:55

ICV i Herrera al devant al fons del mar. I el impost de succesions el pagara sa PU.. mare. Com es veu que ve d'una familia d'arrestrats Montilla , collons ,fote'l fora avui mateix. Que no veus que aquest s'agafaria a un ferro roent per tal de seguir x

#4 Pere M., BCN, 05/02/2010 - 10:03

Herrera la segona idea força del teu discurs va ser:"i amb un fort compromís nacional".Quin canvi significa això del compromis?si precisament estem farts de que no sigueu l'esquerra i us centreu en polítiques identitàries de compromis nacional.

#3 Albert, Barcelona, 05/02/2010 - 09:19

Poc carisma.....molta paraula politicament correcte i molta molta demagogia barata és el que sol utilitzar herrera i companyia per enganyar el personal. Obviament són partits no preparats per governar.