Publicitat

Mas únicament aconsegueix 760 milions que el Govern devia a la Generalitat per a infraestructures

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, s'ha mostrat satisfet després de la reunió amb el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, trobada que ha qualificat "de treball".

Malgrat tot, Mas marxa de Madrid, després d'una reunió que ha durat més de dues hores i mitja, només amb promeses per part de Zapatero. I és que, excepte el desbloqueig dels quasi 760 milions d'euros pendents en inversions segons l'Estatut, que ja s'ha acordat, el president de la Generalitat no ha aconseguit cap acord en ferm.

El líder de CiU, ha explicat que "crec que en els propers dies és possible que se'ns permeti un endeutament a llarg termini, que és el que volíem". En aquest aspecte, tot i la voluntat de Zapatero d'acceptar la petició del Govern català, no hi ha hagut cap entesa en ferm.

D'altra banda, el president del Govern espanyol ha reiterat a Mas que el fons de competitivitat, inclòs al nou sistema de finançament autonòmica i que beneficia a les comunitats que més aporten, no es reflexa als pressupostos del 2011.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 el titular....., vielha, 08/02/2011 - 12:42

..el titular es equívoco. Solo refleja la opinión personal del becario que lo redactó.
Esto no es ejemplo de periodismo objetivo, sino de propaganda subjetiva.
Y ahora vas y me lo censuras becario.

#15 Úrsula, Valls, 08/02/2011 - 10:44

Zp és un carck. Mentider i incumplidor de fama internacional i encara és capaç d'embaucar al president de la generalitat, que no te ni per pipes i surt de la reunió amb quatre duros i una (l'enèssima) promesa.

#14 Núria, Reus, 08/02/2011 - 09:50

Quina vergonya. Quin nivell més baix. A Madrid només s'hi ha d'anar de turisme i de tapes. Ni tant sols s'hi ha d'anar a pactar el repartiment de béns després de la secessió, que s'hauria de fer d'estat a estat i en un lloc neutral.

#13 joan, manresa, 08/02/2011 - 09:20

U repetirem una vegade més.L'Estat Autonomic a casa Nostra ha caducat.¿ Algú pensaba que el Sr.Mas en treuría alguna cosa...? Si amb 7 anys de govern AMIGO,només ens va donar per el darrere,Qué fará are..?Si ni li faltan els vots de CiU..,clar home, qui li faltaba ahir era el Sr.Nadal..,la llum

#12 3%, b, 08/02/2011 - 09:10

Se lo gastaran en papel, sellos y sobres para decir que estamos en crisis.