Publicitat
Política · 9 de Març de 2016. 10:41h.

Només Rahola defensa Ballesta

Elogia la dignitat de l’exalcalde de Girona i critica a ERC perquè volia “carregar-se el pacte”

Només Rahola defensa Ballesta

Rahola

La periodista Pilar Rahola ha elogiat a 8 al dia la figura d’Albert Ballesta i ha assenyalat ERC per la manca d’acord amb CDC a l’Ajuntament de Girona. “Aquest és un home que és un bon gestor, que va creure que podia assumir aquest encàrrec que era força complex”, ha considerat.

També ha lamentat que “ningú li ha posat fàcil, començant per ERC, perquè algunes de les seves propostes eren impossibles de pair, semblava més aviat que volien carregar-se el pacte”. “En el moment que estabilitza l’Ajuntament i el deixa resolt diu ‘ara me’n vaig perquè no vull estar permanentment sota el focus’”, ha explicat.

A criteri de la periodista, “això dignifica tot aquesta procés”. “Hi va haver algun moment que la trajectòria semblava que no era bona, però ha marxat amb tots els honors i amb tota la dignitat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#18 Sharp, Tarragona., 09/03/2016 - 18:45

Bravo Sra. rahola.

Vd, una indepentista desde el primer momento, está empezando a darse cuenta que el "proces" es solo una operacion para ocultar muchas cosas. La primera la pesima gestion de gobierno.

Acabarn Vd los proios independentistas , corriendo a gorrazos por la Diagonal a esta gente.

#17 guillermet, l'Ampolla, 09/03/2016 - 17:33

"Los testos se semblen a les olles", diu un adagi tortosí de l'època medieval.

#16 Gonçal Évole Hurtado, Cornellà, 09/03/2016 - 17:18

Té collons "la cosa"! La Rahola envestint a ERC. Ja no se'n recorda del seu PI?. "cosas veredes, amigo Sancho que harán fablar las piedras"
Gonçal Évole

#15 Carlos Gomez, Bcn, 09/03/2016 - 16:07

Com es nota que son cosins i esta defenent el pinso de la familia amb ungles i rastrerisme.
Quan Deu Nostre Senyor es va posar a repartir la quota de miserables que li tocaba a cada tribu es va venjar de nosaltres.
Ja debia coneixer als Pujol.

#13 Fart de veritat, Gerunda (república. del Congo català), 09/03/2016 - 14:27

Penòs que un endollat com el Sr. Ballesta (segons sembla familiar de la Sra. Rahola, curiós que el defensi, no?) que no estava ni de regidor, el posi a dit un altre endollat com en Puigdemont i només li preocupi cobrar més que en la delegació de la Generalitat on treballa. Lo dit, penós al cub.