Publicitat
Política · 28 de Juny de 2013. 19:02h.

Només una consellera d'Unió

D'UDC també hi va el Secretari d'Universitats, Toni Castellà

Només una consellera d'Unió

Imatge del consell executiu

Set consellers representaran aquest dissabte el Govern al concert independentista que se celebra al Camp Nou. La vicepresidenta Joana Ortega serà la màxima autoritat, donat que el president Artur Mas no hi pot assistir perquè es casa la seva filla.

A banda d'Ortega, tal i com ha confirmat la Generalitat, també hi seran el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.

També hi haurà representació política a l'anomentat 'Concert per la llibertat' que Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han organitzat al Camp Nou.

Per part de CDC, per exemple, estaran Josep Rull, secretari d’Organització, Lluís Corominas, vicesecretari general de Coordinació Institucional, i Jordi Turull, president del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya; així com Josep Lluís Cleries, portaveu de CiU al Senat.

Per part d'Esquerra hi seran el seu president, Oriol Junqueras, la secretària general, Marta Rovira, el secretari general adjunt, Lluís Salvadó, la portaveu nacional, Anna Simó, el vice-secretari general, Oriol Amorós i el portaveu al Congrés, Alfred Bosch.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, bcn, 29/06/2013 - 17:52

Ludger Fretzen: 'Volkswagen-Audi abandonaría Cataluña en caso de secesión'La filial de Volkswagen-Audi en España comercializa, además, los vehículos Skoda. En 2011 vendieron 127.315 vehículos y es el grupo automovilístico que más vende en España.

#11 BEJOTA, bcn, 29/06/2013 - 16:20

La inversión extranjera en Cataluña se hunde desde que Mas puso en marcha el plan secesionista

.
LVL.- Dos años de apuesta formal por la secesión y dos años de pérdida de peso en la captación de inversiones extranjeras.

#10 Manolo, Barcelona, 29/06/2013 - 13:19

Unicamente irán seis?

Se va a encontrar en falta a los restantes

Ya saben los que no van que tienen la entrada gratis?

#9 Helios Martínez, Barcelona, 29/06/2013 - 11:05

Lo que no dicen es que irán con dietas de 1200 euros y horas nocturnas. Todo por la patria, sí, pero hasta cierto punto.

#8 patriot, bcn, 28/06/2013 - 23:24

Abans és el casament d'una filla amb un espanyolista que la llibertat de Catalunya?