Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 08:41h.

Nova ensopegada de Jordi Graupera

El partit no aconsegueix els avals necessaris per a les eleccions generals

Nova ensopegada de Jordi Graupera

La candidatura impulsada per Primàries Barcelona, que lidera Jordi Graupera, no podrà participar a les eleccions espanyoles en no aconseguir els avals suficients. La Candidatura de Bloqueig Independentista al Congrés (Bloqueig.cat) ha recollit més de 3400 avals i s'ha quedat a menys de 500 dels necessaris. Graupera ja va 'punxar' també a les municipals, en no aconseguir cap escó a Barcelona.

La candidatura al·lega que "el poc marge temporal que la Junta Electoral Central atorga per recollir avals, que han de ser entregats físicament, sumat a una implementació territorial encara en construcció, no han permès a Primàries assolir els avals necessaris per presentar candidatura a les eleccions espanyoles".

La Candidatura de Bloqueig sorgia de la consulta oberta a la ciutadania realitzada per Primàries Barcelona en la qual van participar més de 3.000 persones. En la consulta un 95% dels electors van optar per presentar una candidatura, mentre que el 5% restant va preferir l’opció de promoure l’abstenció.

De conformitat amb el resultat de la consulta oberta, s’ha celebrat també un procés de primàries obertes per triar els membres de la llista electoral, també a través d’una consulta digital. El guanyador de les Primàries ha estat Xavier Climent, membre de Primàries Terrassa. “No poder anar al Congrés no evitarà que continuï denunciant l’actitud dels diputats catalans, que estan devaulant un moviment polític emancipador, com he fet fins ara en videos, articles en premsa i a la ràdio", ha dit.

"Primàries és un moviment municipalista que està transformant-se en un moviment nacional," ha declarat Jordi Graupera, portaveu de Primàries Barcelona. "Aquesta candidatura ha servit per continuar vertebrant municipis de manera lliure i activa. Amb un cap de llista de Terrassa, acompanyat d'una sancugatenca, anem teixint un projecte compartit de cara a les properes eleccions nacionals. La feina dels voluntaris ha estat, de nou, un exemple de compromís i imaginació”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 09/10/2019 - 18:26

Lamento muchísimo que no haya conseguido los avales, Sr. Graupera. Nada me hubiera hecho más feliz que verle a usted presentarse a las elecciones. Me hubiera dado una alegría semejante a cuando me enteré de que la CUP se presentaba a unas elecciones generales. Quiero tanto a los independentistas que prefiero que haya mil candidaturas a dos.

#14 Lolo, Barcelona, 08/10/2019 - 15:31

Un supremacista, nacionalista hiperventilado y nieto "politico" de Pujol.
Vamos, de lo mejorcito que puede ofrecer Cataluña. A la calle!

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/10/2019 - 12:14

Aquest estrambotic punkiconvergent i supremacista de mena ve a ser la versio Periscope del Leonardo Dantes d´aquestes fabuloses Cronicas Marcianas conegudes com El Pruses, un pobre espavilat mes obsessionat en recolocarse com sigui en el repartiment del suculent boti del que ell i els seus havien sigut fins ara inqüestionats beneficiaris

Poc mes

#12 Baijal, Barcino, 08/10/2019 - 10:44

España..47.000.000 hab. Más de 400.000 salarios políticos...Alemania..90.000.000 hab. 200.000 salarios políticos. Sobran palabras, falta inteligencia.

#12.1 El siglo de oro, Toledo, 08/10/2019 - 12:18

Es la segunda versión de la picaresca, con la diferencia que en aquel siglo había gente que sabia escribir y hablar mientras que ahora sin saber hablar ni escribir hay 400 mil viviendo del cuento en nombre de la democracia.

#11 Jacint, Viladecans, 08/10/2019 - 10:21

la calle a protestar de toda la clase política que tenemos, que solo miran por ellos. Por gestionar los impuestos. Por gastar. Por recaudar. Poder es tener la llave de la caja y poder hacer y deshacer en función de intereses personales o de partido, no de país, nació, realitat nacional, autonomia, región, Estado.
Luego se quejan del % de abstenci