Publicitat
Política · 3 de Juny de 2019. 13:49h.

Nuet deixa EUiA després d'assegurar-se l'escó a Madrid

Afirma que no ho va fer abans "per raons de seguretat jurídica"

Nuet deixa EUiA després d'assegurar-se l'escó a Madrid

El fins ara coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, en una carta adreçada a la militància, ha anunciat que renuncia al seu càrrec en el partit. La renúncia de Nuet arriba després d'aconseguir la seva acta de diputat al Congrés per ERC. El dirigent considera que després de set anys després d'accedir al càrrec de coordinador general "ha arribat l'hora de deixar-ho".

"En el futur immediat penso dedicar-me a les tasques derivades de la meva responsabilitat com a diputat al Congrés i en els partits en què milito i per facilitar les tasques i fer compatibles les contradiccions que aquestes generen crec millor no només deixar les meves responsabilitats a EUiA, sinó també la pròpia militància en l'organització, esperant en un futur proper poder-reprendre", argumenta.

En aquest sentit, ha al·legat que volia presentar la seva renúncia com a coordinador abans, però ho va ajornar "per raons de seguretat jurídica i per assegurar el correcte funcionament orgànic i fer un traspàs ordenat de funcions".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Cata...queee, Montcada i Reixac, 04/06/2019 - 11:46

Un impresentable y un caradura,otro comunistaventajistapancista...otro palmero.

#14 P. Ovie Srusac, La Floresta, 03/06/2019 - 19:42

poble el que el pertoqui per cotització i el que no la renda mínima d'inserció.
Si el poble l'ha votat és que confia en ell i en els seus, la qual cosa amb la gran menjada de 40 anys d'un temps ençà està fent efecte.

#13 P. Ovie Srusac, La floresta , 03/06/2019 - 19:40

en la política es cobra més.
Tanmateix l'han fet fora no per ètica i coherència que indica la wikipèdia,
Corolari epsitolari que diria aquell: aneu dient que vosaltres penqueu un munt d'hores per una merda de salari patint l'escoliosi a l'esquena.
Mentrestant el que us promet en aquesta vida llibertat, igualtat i fraternitat és per la casta

#12 P. Ovie Srusac, La Floresta, 03/06/2019 - 19:22

posicionament pel que va succeir al Parlament.
I mentrestant altres fent de carters, retornar a la mina, és a dir, d'esquerres. D'acord que hi ha historiadors i geogràfs que munten un negoci i es forren. Però la sortida àmpliament adoptada pels graduats/ llicenciats és la docència no universitària. Es cobra més essent càrrec electe i a l'i

#11 P. Ovie Srusac, La Floresta, 03/06/2019 - 19:18

Bla, bla, bla y seguir "txuclant" clavant les dents i agafant amb les dues mans la mamella pública, malgrat algú pugui pensar en la paraula que rima amb mamella que comença per ti.
De ti ti ki ki mi mi au au res de res: aquest home se la sap llarga (no confonguem verbs ni coneixament amb tenir),
Anar a les llistes d'ERC és el premi pel seu