Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 13:46h.

Numeret davant el president del TSJC

Dos diputats de JxCat marxen i un es queda

Els diputats de JxCat a la comissió de Justícia del Parlament han abandonat la sala després que la vicepresidenta de la comissió, Carmen de Rivera, de Ciutadans advertís un parell de vegades al portaveu del grup, Eusebi Campdepadrós, que no valorés la sentència sobre el procés i l'aplicació del delicte de sedició i cenyís en la matèria objecte de la comissió.

Campdepadrós ha recordat al president del Tribunal Superior de Justícia (TSJC), Jesús María Barrientos, l'informe d'Amnistia Internacional sobre el judici del procés i li ha transmès "la preocupació en relació amb com s'ha interpretat el delicte de sedició".

De Rivera l'ha tallat i li ha reclamat que "recordi quin és l'objecte de debat, que és la memòria 2018 del TSJC". "Li demano que s'atengui a la qüestió que estem tractant", l'ha advertit. El diputat sobiranista li ha contestat que "expressar l'opinió sobre aquestes resolucions ho entenc totalment pertinent i li agrairia que em descomptés el temps que m'ha tallat".

Carmen de Rivera l'ha tornat a interrompre:"Ho sento, senyor Campdepadrós, la discussió sobre el delicte de sedició excedeix moltíssim l'objecte del que estem tractant. Li agrairé que parli del tema del que ens ocupa..."

"Vicepresidenta, creia que el tema que ens ocupava és la justícia. Si vostè no em permet continuar fent ús de la paraula que tinc l'obligació de fer, deixaré aquí la meva intervenció i la resta de membres de JxCat abandonaran la comissió i jo restaré aquí en respecte al compareixent", ha dit Eusebi Campdepadrós.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Marti , Palafrugell, 21/11/2019 - 22:12

No arriben ni a capullos capullitos. De alheli.

#10 Tirant, Bcn, 21/11/2019 - 19:08

Els burgesos benestants i milionaris de la Convergència de Pujol han resultat ser els més fanàtics i intransigents del món separatista. Competeixent amb la CUP ... "Vivir para ver".

#9 Olegarioelpilos, Barcelona, 21/11/2019 - 17:26

Ok , escribe cuando llegues !

#8 Danilovich, VLC, 21/11/2019 - 16:08

Però on aneu JxSucks!!----"Sit and talk!"

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/11/2019 - 16:03

Prescindible, va considerar el Tribunal Supremo la presencia de la mare carbassera al judici dels nostres napoleontes quan les defenses la van proposar com testimoni.

Amb quina elegancia la van menysprear