Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2022. 14:47h.

Numeret de Josep Costa

L'exvicepresident del Parlament marxa del judici a la Mesa

Numeret de Josep Costa

El judici a l'expresident del Parlament Roger Torrent i els membres independentistes de la mesa que presidia, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado, s'ha reprès aquest dijous al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Josep Costa ha anunciat que abandonava la sessió, en què participava com a lletrat per representar-se a si mateix. Costa ha assegurat que es tracta "d'una farsa de judici" i que no hi vol participar, just després que el tribunal ha desestimat totes les peticions plantejades per la defensa.

Costa ha decidit marxar malgrat que el president del tribunal li ha requerit que es quedés o, en cas contrari, se li nomenaria un advocat d'ofici, una opció que al final ha quedat descartada.

Les defenses dels excompanys de mesa de Josep Costa han dit que respecten la seva decisió, mentre que el fiscal ho ha qualificat d'a"ctitud infantil i maniobra grollera".

Després d'un recés, el judici s'ha reprès sense ell, malgrat els dubtes que havia generat la situació, tenint en compte que a la sala no hi ha, doncs, ningú que exerceixi la seva defensa.

El magistrat ha explicat que han decidit "continuar el judici sense ell, senes perjudici que en qualsevol moment pugui tornar, i dels recursos que pugui interposar. El que aquest tribunal no veu clar és nomenar un advocat d'ofici sense que ell vulgui i violentar la seva voluntat. "Li hem donat la possibilitat de defensar-se", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#16 Ramón d'Osca, Tractoria interior., 07/10/2022 - 14:33

¡Cuanta dignidad! Juas, juas, jjjjjjj

#15 Sergi, Cornella, 07/10/2022 - 10:33

Con la cara, paga....¿de donde sacan a estos zopencos?. Por que tenemos que gastar dinero público en semejantes ineptos?

#14 Ojotuerto, Calafell.TAB, 06/10/2022 - 23:15

Lo de la genética de Fray Junqueras...... No lo veo..... A mi Josep Costa me parece un señor de Cuenca llamado Jose Cuesta .. a no ser porque al catalán lo mantengo Yo desde Tabarnia.....

#13 Timbaler , Bcn, 06/10/2022 - 22:35

Quanta dignitat!!

#13.1 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 07/10/2022 - 04:03

I hermosura!!!

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/10/2022 - 19:43

Alguien debería hacerle una revisión psiquiátrica a este hombre. Estoy seguro de que no está bien, y alguien debería ayudarle.