Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2017. 17:24h.

Numismàtics contra manters a la Plaça Reial

"Això és una vergonya per a l'Ajuntament de Barcelona", segons els venedors instal·lats des del 1920

Numismàtics contra manters a la Plaça Reial

Manters i parades de l'Agrupació de Filatèlics i Numismàtics

L'Agrupació de Filatèlics i Numismàtics ha denunciat passivitat per part de l’Ajuntament de Barcelona en relació als 180 manters que s'instal·len cada setmana durant la fira que l’entitat organitza a la plaça Reial cada diumenge des del 1920. Els numismàtics diuen estar "farts". “Ens diuen que la policia no pot estar  tot el matí”, assegura el president de l'entitat, José María Ríos.

Jesús Torriente, numismàtic, ha assegurat que “els 'manters' venen productes sostrets de les escombraries”. “Això és una vergonya per a l'Ajuntament de Barcelona. Els respecto, i sé que han de vendre per poder menjar, però alguns també vénen a robar”, ha denunciat. Aquest membre de l'Agrupació de Filatèlics i Numismàtics ha explicat que “cada setmana m'han robat dos o tres monedes que tenen un preu de 30 – 40 euros, però que ells vendran per  deu cèntims”.

El president de l'agrupació, José María Ríos, també ha criticat en declaracions a e-notícies que “els venedors ambulants arribem a primera hora del matí i hem de ser nosaltres el que hem de fer-los fora”. “Quan ve la policia marxen, però hi tornen al moment”, explica Ríos, qui afegeix que “aquesta situació passa des de fa dos anys, perquè abans la Guàrdia Urbana s'hi quedava tot el dia”.

La consellera del PP al districte de Ciutat Vella, Elisabeth Jiménez, ha exigit a l'Ajuntament de Barcelona que “els diumenges hagi presència policial uniformada a plaça Reial durant les hores que dura la fira filatèlica i numismàtica per tal que desaparegui la venda ambulant il·legal”.

 

Manters durant la fira

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Tom, Barcelona, 04/04/2017 - 23:16

A ver si despertamos de una vez y nos damos cuenta de que la extrema izquierda no es mejor que la extrema derecha...y si no que se pregunte a los venezolanos...

#11 pelaez, Barna Spain, 04/04/2017 - 19:44

''Los manteros de hoy son nuestros votantes de mañana''
Colau dixit

#10 Calimero , Barcelona , 04/04/2017 - 13:53

Los vendedores de filatelia son islamofobicos!!! No os habéis dado cuenta que para Colau-Podemos lo importante es subvencionar mezquitas y convertir a Barcelona en un inmenso zoco? Eso sí. Vosotros a pagar impuestos y callar!!

#9 Fede, Barcelona, 04/04/2017 - 13:02

Mienten como bellacos los que dicen que esta situación pasa desde hace 2 años. Esos manteros empezaron a establecerse cada domingo como hace 5-6 años. Venía la policía y se iban. Marchaba la policía y se volvían a instalar. No es una cosa de ahora. El anterior alcalde los toleró. Ah! y alguno de

#8 PepetCabrejat, Bcn, 04/04/2017 - 12:11

Benvinguts a la República Colauista de Can Pixa !!!