Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2010. 20:24h.

Núria Cadenas fa campanya per Laporta

La històrica independentista visita Olot, Banyoles i Girona

Núria Cadenas fa campanya per Laporta

Núria Cadenas, fent un míting

La històrica militant independentista Núria Cadenes, que tanca la llista electoral del partit de Joan Laporta a Girona, va fer campanya dissabte per Olot amb el cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Toni Strubell. Cadenes va visitar l'Ateneu Independentista 217 on li van explicat de primera mà el projecte guifi.net.

Acte seguit es va fer un dinar tertúlia al Círcol Catòlic d'Olot amb membres de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) d'Olot, Banyoles i Girona en un intent del partit de Joan Laporta de cercar complicitats amb l'esquerra independentista per a les properes eleccions del 28-N.

Núria Cadenes ha afirmat que Solidaritat Catalana representa el Front Patriòtic que propugnava el PSAN als anys 80 i per això ha demanat sense embuts a l'esquerra independentista el vot per la coalició liderada per Joan Laporta. Durant el dinar Núria Cadenes s'ha mostrat convençuda que l'esquerra independentista no fallarà i Solidaritat Catalana entrarà amb força al Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Joan Gomis, Barcelona, 16/11/2010 - 10:51

Jo la vaig sentir a Palamós: transversalitat, territorialitat i plausibilitat, va dir. Me va agradar. Treball en positiu, plural, sense oblidar els Països Catalans i mostrant que la independència ja no és retòrica, sino plausible. I qui vulgui perdre el temps insultant, que s'ho faci mirar.

#27 Oriol, BCN, 16/11/2010 - 09:47

Ah... el PSAN, en els anys 80, lluitava per això? PER AIXÒ????? Perquè Catalunya estigués governada per un aspirant a Berlusconi?

Quantes coses m'he perdut en tots aquests anys...

#26 Armengol, barna, 15/11/2010 - 22:47

Doncs després d'aquest immens exercici de cinisme, jo votaré qualsevol altre cosa abans que Solidaritat.

#25 googoogoojoob, nutopia, 15/11/2010 - 22:18

Endavant, Núria! Gràcies per la teva implicació serena, il·lustrada i tossuda! Jo també votaré SI

#24 Noèlia Camps, Sabadell (Països Catalans), 15/11/2010 - 21:55

La llàstima és que tots els partits d'obediència Catalana no vagin tots a una per aconseguir el nostre alliberament nacional. De totes formes Solidaritat Catalana, és el que ofereix més garanties d'aconseguir que d'una vegada ens deixin d'insultar amb el malnom d'espanols.