Política · 2 de Maig de 2019. 19:30h.

Núria de Gispert es disculpa a mitges

"Crec que sense aquestes persones aniríem una mica millor"

Núria de Gispert es disculpa a mitges

Núria de Gispert, en una imatge d'arxiu

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, que ha estat objecte de polèmica per una piulada a twitter on ha comparat dirigents constitucionalistes amb porcs, ha reiterat que "sense aquestes persones aniríem una mica millor". En una entrevista telefònica al programa 'Tot es mou' Gispert ha demanat disculpes per la comparació amb els porcs però ha recalcat que "sense aquestes persones aniríem una mica millor".

"Jo he demanat disculpes a la gent que s'ha sentit ofesa per la primera part, no per la segona. Crec que sense aquestes persones aniríem una mica millor. I molta gent que ha contestat en contra amb la primera part estava d'acord" ha apuntat.

De Gispert s'ha desmarcat de la comparació amb els porcs de la piulada i ha afirmat que es va limitar a repiular-ho. "La composició no és meva, jo he repiulat, però no és meu, ni me n'he adonat" ha argumentat.

"Això passa quan fas un retuit. Jo això no ho he fet, he vist els noms de les quatre persones que marxen però no m'he fixat en els porcs, per això he fet el retuit, perquè no m'he fixat. He repiulat rapidament pensant en els quatre noms que marxaven" ha justificat l'expresidenta.

L'expresidenta de la cambra catalana també ha carregat contra les actituds d'alguns diputats. "No puc entendre el que està passant al Parlament des de fa uns anys. No puc entendre com el senyor Iceta o Espadaler, en el debat de política general, quan van venir els familiars dels presos no van voler ni aixecar-se" ha criticat. "El senyor Iceta i Arrimadas se'n reien del senyor Turull, avui pres polític, i no van ser capaços ni d'aixecar-se" ha dit.

purtada.jpg

"He pensat, per fi se'n van perquè és una pena com està el Parlament. I moltes de les persones que ara posen el crit al cel que pensin en tot el mal que han fet. Mai havia sentit tantes vegades els insults de xenòfob, racista, supremacista, d'on han sortit? Quan ho he dit jo això?" s'ha preguntat De Gispert.

"En canvi aquí hi ha un tuit del senyor Cañas dibuixant un porquet amb Puigdemont on es llegeix 'Pigdemont' i ningú va dir res. Doncs quan jo ho veig naturalment que contesto i em molesta molt quan a tothom qui no pensa com els constitucionalistes se'ls hi digui supremacistes o racistes. No pot ser que la senyora Arrimadas respongui al president i li digui: vostè és el president d'un comando. Però torno a dir, l'he retirat perquè no s'ha entès" ha afirmat.

deg.jpg

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#31 Juan Cabrera Utrera , 42230 AMBRONA , 04/05/2019 - 14:21

A estos individuos separatistas y a los izquierdistas que los apoyan habria que recordarles algunas cosas: a) Franco fue un producto de la revolucionaria del 34. b) lasas monarquias no las inventaron los separatistas e izquierdistas que hoy pululan por doquier, porque para ello se necesita sapiencia y cariño por las cosas que nos son propias y prox

#30 rosa, Barcelona, 04/05/2019 - 08:56

Vui creure que ERC tindrà més seny que JPCAT i no hi haura creu de Sant Jordi per la Gispert. Be ni creu ni medalla, es igual el sant que sigui.

#29 Prudenci, SabadellTabarnia, 03/05/2019 - 15:35

El nacionalista catalán es violento, es faltón, es acomplejado y sobretodo muy maleducado.

#28 todoseaprovechadelacerda, Vic, 03/05/2019 - 12:35

Veo una gran oportunidad para las industrias porcinas : aprovechar la cara de esta señora , ya que entiende mucho de ese mundo . Creo se crió entre lodazales . Sus palabritas aumentarán la venta de chorizos ,morcillas . fuet .

Eso sí , para mi que me dejen JOSELITO , 5 J , etc.

#27 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Som collonuts.., per fer el ridícul., 03/05/2019 - 10:04

¿Y esta individua cree pertenecer a una raza superior junto con los Torra, Puigdemont, Rahola, Rull, Turull y Cucurull...? que lástima... Pues yo prefiero meteco... hijo de mil pueblos... ya saben de Algeciras a Estanbul...