Política · 18 de Desembre de 2020. 19:26h.

"Núria Marín hauria de dimitir com Jordi Cañas"

Manuel Trallero: "si hem d'esperar a tenir sentència ferma ens podem morir tots"

"Núria Marín hauria de dimitir com Jordi Cañas"

El periodista Manuel Trallero, en una entrevista a e-notícies, considera que en casos com el de Núria Marín “hi ha d'haver uns criteris clars" i considera que la presidenta de la Diputació hauria de dimitir després de la seva imputació.Trallero posa d'exemple l'eurodiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, que va dimitir del seu càrrec en el partit després de ser imputat i va tornar a l'activitat política després de ser absolt. "L'únic exemple del que s'ha de fer és el de Jordi Cañas. Va dimitir i quan va ser absolt va tornar. Cañas va complir amb la seva paraula", recorda.

Trallero considera que "això de la presumpció d'innocència fins quan dura? perquè si hem d'esperar a tenir sentència ferma ens podem morir tots, perquè com a mínim trigaran deu anys". "Quan són els meus presumpció d'innocència, quan són els altres culpables", ironitza.

També assenyala que "quan un polítics és imputat per un jutge és que hi ha indicis racionals". "El PSC va demanant el cap de tot el món i ara resulta que com és una dels seus la mantenen a l'executiva del PSOE", conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 electra, Barcelona, 19/12/2020 - 10:19

Ha dimitit algú del PP? Ha dimitit la Borràs?

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/12/2020 - 23:55

Sr. Trallero, supongo que a estas alturas de la película ya se habrá dado cuenta de que en España, incluida esta parte, no importa lo que se haga, sino quién lo haga. Si eres separatista o de izquierdas tienes carta blanca, si no, lo tienes muy, pero que muy crudo. 70.000 muertos y subiendo. Ni una dimisión. Más claro el agua.

#2 Marcial, Santa Coloma, 18/12/2020 - 22:13

Otra que piensa que Dimitir es un futbolista ruso. Ese es Dimitriev, Sergey Dimitriev

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/12/2020 - 21:56

¿Imitar Nuria Marín a Jordi Cañas de Ciudadanos? ¡Imposible! Es mucho más probable que imite a Pablo Iglesias u otros amiguetes suyos de Podemos.