Política · 10 de Desembre de 2020. 16:27h.

Núria Marín, investigada per un presumpta corrupció

El jutge investiga les subvencions rebudes pel Consell Esportiu de l'Hospitalet

Núria Marín, investigada per un presumpta corrupció

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, del PSC, ha declarat en qualitat d'investigada per delictes de malversació i omissió del deure de perseguir un delicte arran de les suposades irregularitats en el finançament del Consell Esportiu de la seva ciutat.

Marín ha estat citada aquest matí a la comissaria de la Policia Nacional de la Verneda per part de la Unitat de Delinqüència Econòmica, una declaració que ha durat més de tres hores.

En el cas, que porta el jutjat 2 de l'Hospitalet, s'investiga les subvencions rebudes al Consell Esportiu de l'Hospitalet, una entitat privada que es dedica a la promoció de l'esport escolar i altres esdeveniments esportius, per part de l'ajuntament que presideix Marín i també els fons rebuts del Consell Català de l'Esport.

El PSC ha mostrat la "màxima col·laboració amb la justícia per aclarir els fets el més aviat possible", però ha demanat "respectar la presumpció d'innocència de tots els implicats i reiterem la total confiança en l'alcaldessa".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Fanny, Vilanova, 11/12/2020 - 13:40

Este es el PSOE auténtico. Una charnega de Cuenca que su padre le puso Nuria para disimular. La pobrecica, sin formación de ninguna clase, solo ha visto a los señoritos bien de Barcelona hacerse del PSC para que les perdonaran la vida y poder ir al chaletazo de Sitches con su Cayenne sin que nadie les dijera nada.

#11 L'esquerra no fa aixó, Barna, 11/12/2020 - 10:31

Què dieu ara! que l'esquerra tambè és corrupta? i ara! on anirem a parar!, mira que en sou de dolents i mal pensats, no hi ha dret, tu!

#11.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/12/2020 - 11:21

Tens raó. L'esquerra només gasta diners per crear ocupació. Mira com els mateixos van crear llocs de treball de camells i prostitutes a Andalucía amb els diners destinats als treballadors en atur. Si es que son collonuts.

#10 David, FOLGUEROLES, 11/12/2020 - 10:22

Bueno era de preveer que esta elementa cayera en manos de la justicia.

#9 Marcial, Santa Coloma, 10/12/2020 - 21:40

La Nuri investigada. El feudo socialista arde. Otra trama socioconvergente, esta vez ha vaciado la caja de una entidad que promueve el deporte escolar, y ella como si nada. El deporte escolar, esos locos bajitos que joden con la pelota, sin cinco. Y aquí no dimite nadie.

#5 Fanny Lui, Vilanova, 10/12/2020 - 18:27

La corrupción del PSC en sus feudos metropolitanos és algo crónico y escandaloso, y que como no les pasa factura electoralmente, siguen robando a manos llenas. CiU y PSC, los partidos que se han repartido Catalunya a base de corrupción