Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2018. 16:47h.

Oasi català a Lleida

Només el PPC demana la dimissió del president de la Diputació després de la seva detenció per presumpta corrupció

Oasi català a Lleida

Marisa Xandri, amb el regidor del PPC a Mollerussa

El PPC ha exigit la dimissió del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després que fos detingut aquest dimarts per un presumpte delicte de corrupció que estaria relacionat parcialment amb el finançament il·legal de CDC.

La presidenta del PP de Lleida, Marisa Xandri, ha assegurat que “la Diputació de Lleida no es pot permetre tenir un president presumptament corrupte, cal salvaguardar la dignitat de la institució”. “Del que estem parlant és del cas del 3% a Lleida, de com CDC s’ha enriquit a les nostres comarques a base de comissions il·legals a canvi de concessions d’obra pública”, ha explicat la dirigent del PP de Lleida.

Xandri ha manifestat que “respectarem les resolucions judicials però ara mateix ha d’apartar-se del seu càrrec per salvaguardar la imatge de la Diputació de Lleida”. “No volem ni un minut més un president que es troba sota l’ombra de la corrupció, investigat ara mateix per vuit delictes”, ha conclòs.

El PPC és l’única grup de la Diputació de Lleida que ha demanat la dimissió Joan Reñé. La institució, governada pels grups de CiU i de Convergència Democràtica Aranesa, està integrada pels grups de CiU, PSC, ERC, PP i CDA.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 A Lleida hi ha molta boira, Barcelona, 03/10/2018 - 23:58

A Lleida hi ha boira, peres bonissimes i corruptes com a total arreu. Pero els de CIU, des de els temps d'un tal gavin, ja sabem que les corrupteles son cosa "nostra". Ciu, 3?

#2 Rogeli, Tornabous, 03/10/2018 - 19:30

Es que el Reñe los ha Reñido,...... es tan buen chico, ......el parrac diu que no a tocat ni un duro ....ni mitg ....igual que el Pujolet.

#1 sr Pepito, Lerida, 03/10/2018 - 19:02

Esto es la omerta del Segriá o Ley del silencio tractoriana.Que tendrán que esconder todos los demás?