Publicitat

Mas va a la universitat nord-americana demà i Puigdemont ho farà a finals de març

Objectiu Harvard

Mas i Puigdemont, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, pronunciarà una conferència demà a la universitat nord-americana de Harvard sobre el procés sobiranista. Sota el títol 'El projecte de Catalunya a la cruïlla: Espanya, la Unió Europea o fora d'ella?', Mas explicarà aquest divendres a la Harvard Law School la voluntat del Govern de celebrar un referèndum independentista aquest any.

L'expresident del Govern participarà en un segon acte titulat 'La futura forma d'Europa: adhesions i secessions', que tindrà lloc aquest dissabte a la Harvard Kennedy School i estarà presentada pel director del Real Colegio Complutense a Harvard, José Martínez.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, també té previst participar en un seminari a la Harvard Kennedy School, titulat 'Noves democràcies europees. La revolució democràtica espanyola des d'una perspectiva comparada', segons ha publicat aquest dijous el diari 'La Razón'.

El rotatiu ha informat que el Govern està preparant “amb molta reserva” el viatge oficial que Puigdemont preveu realitzar als Estats Units entre els dies 26 de març i 1 d'abril per explicar el procés sobiranista.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#16 Xexo, Premia, 04/03/2017 - 15:12

Que mala pata tiene este hombre

#15 Record Guiness, Chez Titole de la Roche, 03/03/2017 - 16:09

Aquests dos cracks han aconseguit superar tots els records, no sols continuen fent el ridícul a casa, ho tornaran a fer als Estats Units.

#14 emprenyat, bcn, 03/03/2017 - 11:12

A Boston els agrada jugar amb foc. Fins ara Harvadrd ha estat la primera universitat del món, després de la visita d'aquests intelectuals no sé pas.

#13 botifler1914, sINITACA, 03/03/2017 - 10:53

Ya que se supone irá gente de un cierto nivel legal (aparte la ANC de Riudellots) que les cuente lo de la lectura única de la proclamación de La Republica.
En USA no faltan camarenos?? Los podrían fichar.

#12 John, NY City, 03/03/2017 - 10:41

TRUMP aun lo puede encerrar en Guantanamo, es un problema de SEGURIDAD. MAS defiende el nazional socialismo caganer, es un enemigo de America.