Publicitat
Política · 13 de Gener de 2020. 19:15h.

Objectiu Junqueras

Puigdemont: “Seguirem lluitant perquè surti en llibertat”

Objectiu Junqueras

Carles Puigdemont

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i eurodiputat de JxCat ha afirmat que “seguirem lluitant perquè Junqueras surti en llibertat". “Seguirem lluitant fins que torni a casa, perquè ell era un membre d'aquest Parlament fa uns anys i perquè la seva causa és la nostra causa. Seguirem lluitant i ens veurem en les properes sessions i anys aquí, lluitant per la mateixa Unió Europea i el seu projecte”, ha apuntat aquest dilluns des d'Estrasburg.

“Avui el que és una amenaça per als ciutadans catalans com Oriol Junqueras podria ser una amenaça en un futur per als dissidents polítics a tot Europa, per això estem requerint el suport creixent per la nostra causa que vingui per la resta dels països europeus”, ha manifestat en roda de premsa des del Parlament Europeu.

“Volem viure en una UE que estigui basada en els mateixos drets per a tothom, això implica a tots els europeus”, ha defensat. “És una qüestió de democràcia, dels drets fonamentals i de el projecte europeu. Si volem viure en una unió de drets i llibertats, aquesta lluita no només implica el poble català sinó que implica a tots els ciutadans europeus”, ha dit. L’eurodiputat ha lamentat que “estem molt orgullosos de ser aquí, però trobem a faltar Oriol Junqueras”.

D'altra banda, ha manifestat que “no descarto trepitjar sòl espanyol”, perquè “Espanya ha de protegir, respectar i reconèixer la nostra immunitat”. “No és comprensible que nosaltres gaudim d'immunitat a tot Europa, excepte en un Estat membre. Nosaltres creiem que allò de 'Europa comença als Pirineus’ està superat”, ha assenyalat Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Mcedes, lleida, 14/01/2020 - 13:49

Objectiu : Tocar la flauta mentre la cabra balla com bon Vivales

#5 Cinisme en estat pur, Chez Titole, 14/01/2020 - 10:55

Cal tenir un rostre de siment armat per dir aquests bajanades quan va fotre el camp amagat dins d'un cotxe mentre deia als altres que l'endemà tots a la feina.

#4 botifler1914, Waterlux, 14/01/2020 - 09:10

Dudo que Junqueras este contento de que le defienda el vivales.

#3 David, Barcelona, 14/01/2020 - 06:26

¡¡¡ Farsante !!!

#2 Ramon , Barcelona, 14/01/2020 - 06:07

I qui s'ho creu això..? Per darrera es deu estar descollonant me tres va fer brindis i menjant canapès
Aprofita aquests moments que igual s'acaben en poc temps