Publicitat

Vox es llança a intentar captar el vot descontent amb els socialistes

Objectiu PSC

Vox s'ha llançat a captar al vot del PSC de cara a les pròximes eleccions perquè, segons la formació presidida per Santiago Abascal, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat, Pere Aragonès, "podrien presentar-se sota les mateixes sigles".

El líder del partit a Catalunya, Ignacio Garriga, ha assegurat aquest cap de setmana en la concentració convocada pel sindicat Solidaritat i Vox a Barcelona que "el partit socialista és el comodí d'ERC, com a ERC és la crossa perquè Sánchez segueixi una nit més en La Moncloa".

Garriga ha denunciat que "el partit socialista i el separatisme comparteixen un mateix objectiu que és destruir a la nació, destruir l'estat del benestar i acabar amb les classes mitjanes i treballadores". A més ha exigit a "els que indulten a colpistes" que no parlin en nom de tots els catalans acusant-los d'acabar amb els serveis públics, l'ocupació, "la convivència i la seguretat en els nostres barris".

Finalment, Ignacio Garriga ha deixat clar que no s'anirà de Catalunya després de ser designat secretari general del partit i que donarà la batalla "carrer a carrer, plaça a plaça, fins a recuperar la Catalunya que ens han arrabassat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Juan Ricart , Barcelona, 21/11/2022 - 21:01

VOX no necesita lanzarse a la búsqueda del voto del PSC, son sus votantes los que vienen a VOX desencantados por tantos años de mentiras y traiciones. El único partido que denuncia la Agenda 2030 y su proyecto de esclavitud global.

#9 bejota, bcn, 21/11/2022 - 13:05

EL VOTANTE SOCIALISTA NO ES SEPARATISTA PORQUE HAY OTRAS OPCIONES CLAMENTE SEPARATISTAS. LO LIDERES SON INFILTRADOS COMO MARAGALL Y OTROS PARA ATRAER A LA GENTE DE IZQUIERDAS AL SEAPARATISMO.

#8 bejota, bcn, 21/11/2022 - 13:02

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) PERO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA PELIGROSO. .ARREGLAD VUESTRAS DIFERENCIAS CON OLONA PORQUE HAY UN MILLÓN DE MUJERES MÁS QUE DE HOMBRES (VOTOS).

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 21/11/2022 - 12:56

Vamos camino de 50 años de gobierno nacionalista y el PSC no es capaz de forjar una alternativa, un candidato. Los socialistas están encantados, pero que no haya oposición preocupa. Si realmente piensan que los indepes son un peligro y están preocupados por la situación, su ausencia de oposición y liderazgo pasaría de dejadez a temeridad.

#6 Protágoras, bcn. España, 21/11/2022 - 12:07

En Cataluña necesitamos un C's original (centro izquierda-liberal) como el agua. La derecha de C's votarán al PP o a Vox, pero cientos de miles de catalanes constitucionalistas de centro izquierda, a falta de un partido que nos represente, nos quedaremos en casa.