Publicitat

Els CDR tenien informació sobre personalitats constitucionalistes, segons el Triangle

Objectius indepes

L’Equip de Resposta Tàctica (ERT), un comando dels Comitès de Defensa de la República (CDR), els integrants de la qual van ser detinguts el 23 de setembre de 2019, havia realitzat indagacions sobre una dotzena d’objectius, gairebé tots ells polítics, segons informa El Triangle.

Entre els objectius hi havia el president del PP, Pablo Casado, l’exregidor a Barcelona, Manuel Valls, o l’exsecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas. També l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, o la regidora de Podem a la mateixa ciutat, Marta Morell.

Altres noms de la llista eren l’exdiputat del PP Joan López Alegre, el diputat socialista Francisco Aranda, l’activista unionista Antonio López i la regidora del PP per Alella, Annerose Bloss.

L’últim objectiu era Carles Hernández, intendent dels Mossos d’Esquadra i cap de la Brimo durant els fets del 20 de setembre del 2017. Va ser denunciat el desembre de 2018 per tortures, lesions i delictes contra la integritat moral per vuit activistes dels CDR: un dels denunciants l’acusava de trencar-li el nas i rebentar-li un ull.

Els jutges el van exonerar de tota culpa en un acte datat el 6 de maig del 2019 i van demanar que s’investiguessin les denúncies falses. Tot i així, els seus superiors el van destituir el gener de 2019.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Yomismo, Sevilla, 17/10/2021 - 21:53

La joven de Vox a la que difamaron varios medios recibe una amenaza de violación.
Lo que está sufriendo Elsa es terrorismo informativo puro y duro. Los que la han calumniado merecen acabar en prisión, al igual que el autor de esa amenaza. #TodosSomosElsa
https://www.outono.net/elentir/2021/10/17/la-joven-de-vox-a-la-que-difamaron-varios-medios-re

#13 Tirant, Bcn, 16/10/2021 - 20:00

Segur que en algun lloc (possiblement a Presidència) s'amaga un programa d'ordinador amb els noms i detalls de tots els desafectes amb el separatisme, no solament polítics, funcionaris i periodistes sinó gent corrent que d'alguna manera ha expressat el seu rebuig al "procés ".
No és estrany ja que patim un règim amb aspiracions totalitàries

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 16/10/2021 - 18:33

Queda claro que la República Catalana está bien defendida por sus Comités; no hace falta echar de menos a Terra Lliure.

#11 Julian Bañuelos, Viladecans, 15/10/2021 - 20:11

En general, me puedo sentir más o menos español. Pero es empezar a leer los comentarios del chat de e-noticies y convertirme al instante en indepe!

#10 Gregari, VNG, 15/10/2021 - 19:06

La purria lazi dice que ir contra los CDR es represión. O sea que es complicado, tratar con gente tan corta.