Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2010. 22:35h.

Obliguen a retirar una estelada

L'administració d'un edifici de Girona exigeix una veïna que retiri la bandera del balcó

Obliguen a retirar una estelada

El balcó amb la estelada

Una veïna de Girona ha denunciat que ha rebut una nota d'Administracions Girona, SL, a la qual se li exigeix que retiri l' estelada que té col·locada en un balcó del seu habitatge.

En concret, li reclamen, en castellà, que "una vez finalizados los acontecimientos deportivos, o fuera de fechas señaladas, se proceda a retirar las banderas de la fachada".

La veïna, exmilitant de Convergència i que actualment milita a Solidaritat Catalana per la Independència, ha declarat que "aquesta comunicació està totalment fora de lloc", que "coarta la llibertat d'expressió" i que "no retirarà sota cap concepte l'estelada del seu balcó fins que Catalunya no disposi d'un Estat propi".

Així mateix, ha emplaçat a Administracions Girona, SL, a que "enviï les futures comunicacions en català" i a "disculpar-se per aquesta intromissió". També ha animat "a tots els gironins a penjar senyeres i estelades als seus balcons".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 només faltaria, girona, 29/07/2010 - 17:45

Hem de prendre nota d'aquests administradors que ignoren el català.

#43 Marc, Olot, 29/07/2010 - 12:18

Qui diu que es una bandera inconstitucional o il·legal????? Poca cultura que hi ha per aquí. L'española amb el pollastre si que ho és.

#42 senglar, BCN, 29/07/2010 - 10:42

Juan Girona, ¿sabes el dinero que te cuesta ser español y vivir en girona? Date una vuelta por las horrorosas carreteras de girona incluida la inefable NII. Si no te importa tu dinero es que eres multimillonario o tonto, yo me inclino por lo segundo.

#41 Maria Teresa, Gràcia, 28/07/2010 - 22:27

Núria (Reus), per les banderes oficials no et preocupis; ja sabem que aquestes les porteu sovint a la tintoreria, oi?

#40 Josep Lluís, Xina, 28/07/2010 - 21:47

De fet Joan (Bonmatí), encara que sigui la senyera, l'ejtelada, o l'espanyola, segurament és xinesa...