Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2022. 13:44h.

Obsessió amb Ayuso

Pedro Sánches diu que "les lleis es compleixen", però la Generalitat incompleix les sentències judicials

Obsessió amb Ayuso

El Govern espanyol, que fa una setmana va recordar a Isabel Díaz Ayuso que les "lleis a Espanya es compleixen" arran de les crítiques al decret d'estalvi energètic, manté silenci després que el Tribal Suprem hagi tombat els projectes educatius de dues escoles catalanes i la Generalitat hagi dit que les sentències són "inaplicables".

El Suprem va tombar aquest dimarts els projectes lingüístics dels col·legis Bogatell de Barcelona i Josefina Ibáñez d'Abrera (Barcelona) per no complir amb un mínim del 25% de castellà en l'ensenyament, després de rebutjar els recursos de cassació de la Generalitat en considerar que "no s'ha fonamentat prou".

La secretària general d'Educació, Patrícia Gomà, va defensar ahir que l'anul·lació és "inaplicable" davant el nou marc normatiu aprovat per Govern fa algunes setmanes, que rebutja els percentatges i fixa que el català és la llengua normalment emprada com vehicular i el castellà com a llengua curricular.

Gomà va manifestar en una entrevista en Catlaunya Ràdio que "el Suprem s'ha limitat a no admetre els recursos que havia interposat la Generalitat", però va remarcar que "estem en un moment posterior en el qual s'ha aprovat un nou marc normatiu i, per tant, són inaplicables les sentències que s'havien dictat en aquest moment anterior".

"L'embolic deriva que la justícia va molt lenta i fa els seus procediments en anys posteriors a les coses. La realitat és molt més ràpida, molt més dinàmica i les sentències arriben després, quan ja hi ha un moment totalment diferent", va sentenciar, i va deixar clar que les escoles d'Abrera i Barcelona no han de fer cap canvi: "no l'han d'aplicar perquè aquestes sentències esdevenen inaplicables".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 12/08/2022 - 11:29

A Sánchez el tiempo en Moncloa le habrá servido para salir de ella con un máster en "chistelogía" Se ha hecho un experto en dos cosas: en hacer chistes y en mentir.¿ Que en España las leyes se cumplen? ¿ Ha querido decir con eso que Catalunya no es España? Capaz es de haberlo dicho para echarle un capote más a los indepen, sus socios

#4 Ex pepero, Mataro, 12/08/2022 - 09:28

Que pena que no este al frente del pp la ayuso en lugar del feijoo (pedro sanchez 2)...

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 11/08/2022 - 21:15

Asín de grande, asín como el de la foto va a ser el chorizo de cantimpalos que le voy a meter a la Ayuso, en España la Ley se cumple. Lo del Pere es diferente, el chaval es todo amor, fue un flechazo, nos queremos, nos lo contamos todo. Qué achuchones da cuando me ve ¿Quién pone los fiscales? Y lo que vendrá.

#2 Rufus S., Barcelona, 11/08/2022 - 19:53

Era tot un poema veure el tal Sanchez amb perfil d'atemorit, tremolor de cames, per tv amb veu tremolosa demanant "unidad" front a la valentia i gallardia de la Ayuso dient que "Madrid no se apaga", aquesta si que mereix alló de "això es una dona", perque ha demostrat amb fets (carregant-se el Coletas) i tenint majories que te autoritat i meri

#1 Marc de Vich, Vich, 11/08/2022 - 15:32

Vamos que si uno roba o realiza un crimen hace una semana y es del clan, estos se sacan una ley para que no aplique, y encima lo hacen en tono chulo, como si fuesen seres divinos inmaculados y caídos del cielo. En relación el tema de Ayuso, cada día se nos va para Francia producido por nuestro mix, el consumo equivalente a CAT 5,7mMW/h, ¿pagan?