Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2011. 23:10h.

"Ocupar la seu de CDC és un dret que tenim tots els catalans"

La candidata d'Anticapitalistes afirma que ha estat "un acte de precampanya"

Esther Vivas, candidata d'Anticapistalistes a les properes eleccions generals, ha afirmat que ocupar la seu de CDC "és un dret que tenim tots els catalans". Vivas, en una entrevista concedida a e-notícies, ha considerat que "el que hauria de fer CiU és aplicar unes polítiques que tinguin en compte la ciutadania i els drets del poble de Catalunya, cosa que en aquests moments no està fent".

"En front això, la legitimitat d'ocupar una seu com la de CDC per a denunciar les seves polítiques penso que és un dret que tenim tots els catalans i catalanes", ha afegit després de recordar que "estem ocupant la seu per denunciar la política de retallades i privatitzacions, sobretot en la sanitat, que està portant a terme el Govern de CiU i d'Artur Mas.

"I també -ha dit- per denunciar que aquestes polítiques estan sumint en la pobresa cada cop a més catalans i catalanes. Per això cal presentar una alernativa, una alternativa anticapitalista i per això fem aquest acte de precampanya a la seu de CDC".

Malgrat que la seu de CDC és una propietat privada la candidata ha comentat que "també els nostres drets són propietats de tots i totes i cada dia més el govern de CiU ens els està retallant amb unes polítiques que no tenen en compte les demandes d'una gran part de la ciutadania que diu no a aquestes retallades".

Esther Vivas (Sabadell, 1975) ha participat en el moviment antiglobalització i antiguerra a Barcelona, així com en diferents edicions del Fòrum Social Mundial, el Fòrum Social Europeu i el Fòrum Social Català. Va ser cap de llista d'Esquerra Anticapitalista a les eleccions al Parlament Europeu del 2009 i cap de llista per Barcelona i candidata de Des de baix a les darreres eleccions al Parlament.

Vivas, a l'esquerra de la imatge
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#30 ramon, barcelona-c, 04/11/2011 - 23:37

Indiscutible ,hem d'anar cap a la racionalitat incluient d'aquesta colla d'intelectuals.Hem d'incloure en les nostres vides nous drets com per exemple anar al carrer Iradier i ocupar qualsevol casa que ens agradi ,ep amb la del mossos, es un dret del poble!! En que deu haber treballat la Vivas?

#29 Cartanya, bcn, 04/11/2011 - 16:20

En nom de la llibertat, es poden fer aquets actes, que segons diuen i tenen dret, però quina casualitat que o facin a CiU, que el que fa es intentar salvar els mobles, i al PSC, res ni tampoc al PPc, que en serà el responsables de que aquí es pugui retallar mes o menys.

#28 montse, Barcelona, 04/11/2011 - 14:42

Aquestes persones al lloc que haurien d'haver anat és al carrer Nicaragua, ja que és lloc ideal?? Per culpa d'ells estem com estem?? per molt que vulguin defensar-lo i els molesti veure la realitat, ells son els que han malgastat els dinenrs els que han deixat a Catalunya pelada, ells son???

#28.1 Ramon, Barcelona, 04/11/2011 - 16:20

Seria preferible que se n'anessin a Nicaragua, sí. Però el país.

#28.2 anna, Banyoles (pla de l' Estany), 04/11/2011 - 18:54

Plenament d' acord amb el Ramon, que s'en vagin a Nicaragua directament. Està molt viure de la "moma" dels països capitalistes i anar de boltxebiques. Feu pena , au marxeu d'una vegada si tant malament esteu!!

#28.3 Joan, Barcelona, 05/11/2011 - 09:06

Unas altra opció sería Corea del Nord

#28.4 Ramon, Barcelona, 05/11/2011 - 15:09

Em faig enrere de la meva proposta i em sumo a la del Joan. Corea cau més lluny.

#27 Ramon, Girona, 04/11/2011 - 13:50

No dic que ho sugui, però la manera d'actuar i pensar d'aquesta simpàtica noia és pròpia del totalitarisme...

#26 Basilea, Bcn-Catalunya, 04/11/2011 - 13:47

Aquí cada cop tenim uns drets més lliures i fet a la mida del consumidor. Aquesta tia s'ha begut l'enteniment?? (si es que n'ha tingut algun cop)