Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2020. 12:14h.

Ofensiva contra l'Estat

Acció coordinada contra Correus

Ofensiva contra l'Estat

Oficines i vehicles de Correus de tota Catalunya han aparegut aquest dijous 13 de febrer amb diverses pintades independentistes, en una acció que s’ha atribuït un grup que s’autoanomena L’Estaca. Les pintades s’han fet tant a furgonetes de la societat estatal, com a oficines o bústies de carrer.

L’acció s’ha fet de forma coordinada a diversos punts de Catalunya, des de Deltebre fins a Figueres, passant per Lleida, Igualada, Tarragona, Mataró o Barcelona. En la majoria d’elles s’ha pintat les quatre barres amb l’estrella, però en altres casos simplement s’ha tapat el logotip o el nom de Correus.

Aquesta no és la primera acció que du a terme aquest grup, que a finals de desembre ja va fer una actuació similar contra radars situats a diverses carreteres catalanes. Tot i que en un principi les accions es van concentrar a la zona de Tarragona, posteriorment s’han estès per tot el territori català.

Al seu canal de Telegram, el col·lectiu ha remarcat que el seu objectiu és “trencar la normalitat per aconseguir l’alliberament dels presos, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió política, judicial i policíaca”, com a pas imprescindible “per negociar la independència de Catalunya”.

L’Estaca ja va avisar que es farien més accions, les quals es mantindran “mentre no assolim el nostre objectiu que, de ben segur, és compartit per un ampli sector de la població”. El col·lectiu assegura que té representació “a la Catalunya Nord, el Principat i el País Valencià”.

24677-2.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 21:08

Otro paso más hacia el terrorismo del plomo.

#3 FAN DE LOS PROGRES, Barcelona, 13/02/2020 - 16:58

Es otro tipo de dialogo.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 13/02/2020 - 16:39

Podrìan hacer algo contra las indignas condiciones laborales de las empresas de mensajerìas, contratadas por entes públicos catalanes. (Ayuntamientos, diputaciones , oficinas de base, organismos autonòmicos). Sector vìctima de recortes. Y empresariado palillero.

#1 ElBarselono, TARRASA, 13/02/2020 - 12:27

Acción supervaliente, brillante y tenaz, es broma solo es una guarreria de unos guarros. Las empresas que venden aerosoles de pintura no financien la repressio por lo visto

#1.1 no soy nadie, barcelona, 13/02/2020 - 12:55

da tanta pena como ver los vagones de cercanias con pinta de haber sobrevivido, por los pelos, a una película de Mad Max o a una exposición infantil de pintura espontánea

#1.2 ElBarselono, TARRASA, 13/02/2020 - 16:22

Al menos a esos pardillos no les mueve el odio, el supremacismo y la xenofobia.