Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2017. 18:02h.

Ofensiva de Ciutadans contra els ajuntaments que pengen pancartes "partidistes"

La formació ha interposat més de vint-i-cinc denúncies a la Junta Electoral

Ofensiva de Ciutadans contra els ajuntaments que pengen pancartes "partidistes"

L'Ajuntament de Vic haurà de retirar la pancarta que hi ha a la façana de l'Ajuntament. Ciutadans ha aconseguit que la Junta Electoral sol·liciti al consistori la retirada de les pancartes i símbols que "trenquin amb la neutralitat de les institucions". La formació taronja manté l'ofensiva contra els ajuntaments que pengen cartells o símbols "partidistes" com llaços grocs a la via pública i ja ha presentat més d'una quinzena de denúncies a la Junta Electoral de Vic, als municipis de: Tona, Vic, Caldetenes, Tavèrnoles, Torelló, Taradell, Collsupina, Roda de Ter, Manlleu, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Eugènia de Berga, Gurb, Sant Hipòlit de Voltregà i l'Esquirol. Mentre que, a la Junta Electoral de Granollers, s'ha donat part de: Martorelles, la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, l'Ametlla, Parets, Santa Eulàlia de Ronçana, les Franqueses, Caldes de Montbui, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor.

El coordinador territorial d'organització del partit al Vallès Oriental i Osona, Manel Losada, ha celebrat la decisió de la Junta Electoral i ha demanat "no fer ús partidista de les institucions que haurien de ser neutres i plurals perquè representen tots els catalans i no només uns quants". Losada considera "inacceptable que molts ajuntaments no hagin acatat encara la resolució de la Junta Electoral Provincial per la qual s'insta a la retirada de pancartes, banderes i símbols de caràcter polític i partidista dels edificis públics, especialment dels consistoris".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Tom, Barcelona, 12/12/2017 - 22:58

Y las cubanas que hay en todas las rotondas en las entradas de los pueblos, es que son espacios públicos ??????
Por cierto, en muuuuchos de estos pueblos, los que han permitido que se aprueben las mociones para poner esta bandera ilegal e impositiva: son los édiles del PSC con su abstención en las votaciones.

#10 Mare de Deu!, Can Misèria, 12/12/2017 - 22:11

Pobre Arturu, l'haurem de veure sota un pont com el Carpanta somniant amb un pollastre a la brasa, un llaç de mosca al coll. Si se li apleguès en Junqueras semblarien en Carpanta i el Protasio.

#9 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/12/2017 - 21:53

Sería más correcto decir "actuación" que "ofensiva". Y en realidad sería "defensiva", ya que la neutralidad política es una regla básica que los independentistas en 2012 (cuando realmente creían tener mejores principios) no hubieran discutido, pero ahora están en fase belicista y todo vale, obviando cualquier razonamiento.

#8 Júlia, Barcelona, 12/12/2017 - 21:19

Hasta que no les caigan multas de miles de euros + inhabilitaciones simultáneas..esto será un cachondeo. Es urgente cambiar las normas.

#7 Alejandro, Barcelona, 12/12/2017 - 20:24

Es una norma ética y que todos deberían respetar. Después de las elecciones que cuelguen lo que quieran pero mientras dure la campaña, cualquier símbolo partidista ha de ser retirado. Es lo que ordena la Junta Electoral y es una norma democrática.