Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2015. 14:20h.

Ofensiva de Ciutadans contra les estelades

La Junta Electoral obliga a retirar-ne a Deltebre, Vilanova i la Geltrú, Cambrils i El Morell

Ofensiva de Ciutadans contra les estelades

Estelades a l'Ajuntament de Vilanova

Ciutadans (C’s) ha fet de la denuncia a l’estelada un dels seus cavalls de batalla durant la campanya electoral. El partit d’Albert Rivera ha denunciat a les diferents Juntes Electorals de Zona la presència d’aquestes banderes en llocs públics com ajuntaments, rotondes, monuments o places, aconseguint molts cops que s’acabin retirant.

És el cas de les estelades que penjaven als ajuntaments de Deltebre (Baix Ebre) o de Vilanova i la Geltrú (Garraf). A Deltebre, l’agrupació de Ciutadans de La Sènia va denunciar la presència d’aquesta estelada a la JEZ, tal com ja havia fet anteriorment un ciutadà del poble. Tot i que el consistori l’ha retirat, l’alcalde, el convergent Lluís Soler, ja ha avisat que després del 20-D hi tornarà a onejar.

El mateix ha passat a Vilanova, on el coordinador de Ciutadans a la ciutat va denunciar la presència de dues estelades al balcó de l’Ajuntament. Al cap de pocs dies van ser retirades. El partit no només ha denunciat les banderes que hi havia en consistoris, sinó també en places o rotondes. A Cambrils (Baix Camp) diversos espais i monuments, com l’estàtua de la sirena, van aparèixer amb l’estelada el passat dia de la Constitució.

L’agrupació de Cambrils ho va posar en coneixement de la JEZ, que les va fer retirar al cap de pocs dies. També s’ha retirat una estelada que hi havia en una rotonda del poble del Morell (Tarragonès). El número 2 per Tarragona al Congrés dels Diputats, José Antonio Quesada, ha aprofitat per criticar “la passivitat d’altres partits davant aquest tipus d’actuacions”, en clara referència a PP i PSC.

Estelada a Cambrils

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#16 Gregari, VNG, 16/12/2015 - 17:55

L'alcaldesa de Vilanova crida "visca Catalunya lliure" fins i tot quan dorm

#15 Carlos Gomez, Bcn, 16/12/2015 - 16:09

Cap revolucio s´ha fet mai una safata de lionesas a una ma i La Vanguardia sota l´altre.
Quin ridicul.

#14 Carlos Gomez, Bcn, 16/12/2015 - 16:04

Aquests trencapins nomes desconectan quan esta TV3 devant per que els vegi la famila i poder ensenyar als nets el dia de dema que ells tambe estaven alla per fer la revolucio pero no els van deixar.
Com a Berlin.
Quins pebrots.

#13 Carlos Gomez, Bcn, 15/12/2015 - 21:04

I tampoc hi hauran mes desfialdes ?
Pero si s´acaba tot aquest fanatastic sainet a qui li faran fotos els enlluernats turistes japonesos ?
I de que viura tanta i tanta gent com la senyora Rahola ?
I a que dedicara TV3 tantes hores de programacio sense prusesos taumaturgics per explicar ?
Un embolic

#13.1 Josca, Barcelona, 16/12/2015 - 09:12

Veig que ara a les manifestacion n'hi diuen "desfilades"

Fa pocs anys vwure una estelada era molt poc freqüent, i els independentistes no arribaven al 15%

Perquè ni uns ni altres reflexionen i cedeixen al fet que es contranatura tant separar territoris com colonitzar-los i explotar-los en excés

#12 Agustín , Cardedeu , 15/12/2015 - 19:32

Pues que pasen por Cardedeu, allí el ayuntamiento a quitado hasta la senyera, es una bandera que no gusta, atufa un poco a españolismo parece ser...
En Cardedeu ondea exclusivamente la bandera única.