Publicitat
Política · 15 de Gener de 2022. 10:14h.

Ofensiva de Vox a favor de la bandera espanyola

Demana que es restableixi al 87% dels ajuntaments catalans que no la tenen penjada

Ofensiva de Vox a favor de la bandera espanyola

El portaveu de Vox en el Parlament, Joan Garriga, ha anunciat que han presentat una proposta de resolució perquè es restableixi la bandera d'Espanya en tots els ajuntaments de Catalunya. "No pot ser que en només el 13,2% dels ajuntaments, segons un informe d'Impulso Ciudadano, onegi la bandera nacional", ha denunciat.

Garriga ha defensat en roda de premsa que la bandera espanyola "ha d'estar present no sols perquè ho diu la llei, sinó perquè és un símbol de tots que representa la unitat, la història i la convivència entre espanyols".

D'altra banda, el dirigent de la formació de Santiago Abascal també ha criticat durament el PSC per participar del Pacte Nacional per la Llengua, "per fer el joc als separatistes traint als seus votants als quals després en campanya sí que parla en espanyol".

Joan Garriga ha assegurat que donaran la batalla a nivell social “fent costat a les entitats que estan intentant que es compleixi la sentència judicial d'un mínim del 25% d'espanyol a les aules, encara que sigui una mesura insuficient”. Així mateix, a nivell judicial, “s'ha sol·licitat en els tribunals que les comunicacions del Parlament també es facin en espanyol".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Juan de Dios Heredia, Bcn, 16/01/2022 - 11:41

Santiago Abascal, ese héroe patrio apodado "el prórrogas"

#6 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 16/01/2022 - 11:04

los verdaderos problemas de los catalanes...

#5 Marc de Vich, Marc, 16/01/2022 - 09:27

Son funcionarios cobrando del erario público, de esos 82.000 M que se les debe al restos de España, a parte los 20.000 M que cada año reparten cual cuponazo entre ellos y la parroquiada. No contract, no agreement, no society can be sustainable without justice. No hay contrato, acuerdo o sociedad que pueda sostenerse sin justicia.

#3 JOSEP , YO A FAVOR DE LA CATALANA , 15/01/2022 - 18:45

Cal fer una Ofensiva per què en els Ajuntaments Catalans ,ES RETIRIN TOTES LES ESTELADES I PENJIN LA SENYERA ja que aquesta si ES LA BANDERA DE TOTS ELS CATALANS .Digo esto per què al Ajuntament de Cardedeu un el Alcalde es de E.R.C.,governa con LA CUP . Al BALCO DEL AJUNTAMENT Esta Penjada LA Estelada Comunista de la CUP .

#3.1 JOSEP , AFAVOR DE LA SENYERA CATALANA, 15/01/2022 - 20:20

Con a Català que sóc , que els Ajuntaments a Catalunya no volguin PENJAR LA BANDERA ESPAÑOLA . Es facil de entendre ARA QUE NO PENJIN LA CATALANA . Aixo en costa de entendra CAL SENTIRNOS ORGULLOSSOS DE LA NOSTRA BANDERA CATALANA LA SENYERA I DE SER CATALANS . Fora les INDEPENDENTISTAS LES ESTELADES algu u tenia que dir .

#2 Daniel, Tokio, Texas, 15/01/2022 - 12:45

Sí, bueno me parece muy bien, pero no me vale una España unida ni una España patriótica si sus nacionales viven en la semiesclavitud dentro de una dictadura. Cuando VOX luche contra el pasaporte COVID o la discriminación de los no vacunados, me lo pensaré. Prefiero la Rep. Indep. del Bierzo en libertad antes que ser esclavo en el Imperio Español.

#2.2 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 16/01/2022 - 17:44

Tú lo que quieres es libertad... pero para irte de cañas.... si al menos lucharais por una sanidad pública más potente igual teníais algo de credibilidad...