Publicitat

La Generalitat busca 'ambaixador' per a França i els EUA

Oferta de feina

Ernest Maragall

El Departament d'Acció Exterior ha convocat un concurs públic per a les places de delegat de la Generalitat a França i els Estats Units, amb seu a París i Washington, respectivament. La intenció de la Generalitat és que de cara a l'octubre estiguin en funcionament set de les dotze delegacions que tenia obertes el Govern abans del 155.

La secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Natàlia Mas, ha assegurat que “la voluntat és apropar-nos a les millors pràctiques internacionals, avançar cap a un país modern, meritocràtic i transparent”. “Estem en un procés de millora de l’administració, d’aposta per la transparència i d’introducció de noves formes de captació de talent”, ha afegit la número dos de la conelleria.

Les oficines de París i Washington s'emmarquen en “la primera fase d’urgència” que va anunciar el conseller Ernest Maragall per reobrir les delegacions del Govern a l'exterior. També hi formen part d'aquesta primera fase les oficines de representació al Regne Unit i Irlanda, Alemanya, Itàlia i Suïssa. L'objectiu és “reparar els efectes de l’aplicació de l’article 155 i recuperar i desplegar l’acció exterior de Catalunya de manera imminent”.

El passat mes de juliol el Govern va nomenar -sense concurs públic- els delegats al Regne Unit i Irlanda, Sergi Marcén; a Alemanya, Marie Kapretz; a Itàlia, Luca Bellizzi i Manel Manonelles a Suïssa, i davant la Unió Europea, Meritxell Serret.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pregunto jo, Tarragona, 11/08/2018 - 09:57

Que ja ningú s enrecorda de l Eduardo reyes, la persona mes culta I amb mes preparació que Mai ha tingut Catalunya??

#2 El Sifoner, Castelló, 10/08/2018 - 22:11

A dicho bien, delegaciones que no embajadas, delegados que no embajadores. Ya está bien de marear al personal por favor.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/08/2018 - 21:19

"avançar cap a un país modern, meritocràtic i transparent”. Pues de una giro de 180º Señorito Maragall, que van en la dirección opuesta.