Publicitat
Política · 26 de Març de 2013. 19:04h.

Oferta del PPC a CiU si trenca amb ERC

Millo: "si porten els Pressupostos, en podem parlar"

Oferta del PPC a CiU si trenca amb ERC

Millo, al Parlament, en una foto d'arxiu

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha encoratjat avui al Govern d'Artur Mas a "trencar amb ERC" i "tendir ponts amb el Govern d'Espanya" perquè "si porten els Pressupostos, en podem parlar". Millo, tanmateix, ha deixat clar que la federació nacional ha de deixar de banda l'anomenada transició nacional.

El diputat ha instat CiU a “abandonar el procés separatista i apostar pel que realment necessita la societat catalana: lluitar contra la crisi econòmica, afavorir la creació d’ocupació i mantenir l’estat del benestar”. “Si fes això i portés els pressupostos al Parlament, com a mínim sabríem quin és el seu full de ruta”, ha afegit.

L'oferta del PPC ha arribat també de crítiques a la inactivitat del Govern perquè "no hi ha acords importants tres mesos després del debat d'investidura". En la seva opinió "el Govern actua a la desesperada" intentant un executiu d'unitat amb el PSC i ERC.

El portaveu del PP ha considerat també  que “ERC condiciona el Govern de Catalunya en un bucle diabòlic que el manté estabornit, desorientat i paralitzat”. “Aquest matí -ha recordat- el conseller de Presidència deia que si no hi ha pressupostos no hi ha consulta i Junqueras diu que si no hi ha consulta no hi ha pressupostos, és un peix que es mossega la cua”. “I mentre la feina està per fer i hi ha moltes famílies patint mentre el Govern els hi dóna l’esquena”, ha afegit.

Finalment, el portaveu del PPC ha constatat que “el Govern, en lloc d’escoltar i donar compliment a les recomanacions dels seus consells assessors per a la reactivació econòmica, el de salut o als agents econòmics i socials, constitueix un consell de transició nacional que té com a objectiu apartar-se de les prioritats dels catalans i té com a  prioritat trencar amb la resta d’Espanya fonamentant-se en una il·legalitat”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 paula, matadepera, 27/03/2013 - 10:52

ESPERO QUE NI S´ELS HI PASSI NI PEL CAP
JA QUE LA MAJORIA QUE ELS VAREM VOTAR NO ELS VOTARIEM MAI , MAI MES.

#6 lord l'Escurço Negre, Barcelona, 27/03/2013 - 00:55

El PP, és un partit que sempre te raó. L'unic problema que té és aixó de la democràcia...
El poble, no segueix el seu programa, el seu "ordeno i mando", aquesta gent que s'empenya en votar, els fa nossa. Si no fos per aquest petit detall, serien l'hostia! Ai... si no fos per la Democràcia...

#5 MA77, salt, 26/03/2013 - 21:28

¿Ya nos volvemos a bajar los pantalones, Millo ?

#4 Toni, Barcelona CATALUNYA, 26/03/2013 - 20:41

"lluitar contra la crisi econòmica, afavorir la creació d?ocupació i mantenir l?estat del benestar". Jajaja!!! El PP governa a Espanya, té majoria absoluta i la pregunta és: ¿Han aconseguit alguna cosa del què diu en Millo? RES de RES. Tot el contrari. Cada vegada pitjor.PP=PSOE

#3 Maria.bcn, barcelona, 26/03/2013 - 19:49

Bye,bye, sr.Junqueras.

#3.1 Toni, Barcelona CATALUNYA, 26/03/2013 - 20:38

Bye, bye Sr. Junqueres? Com a CIU se li ocurreixi pactar amb aquests personatges... ERC es convertirà automàticament amb la primera força de Catalunya. Però CIU no tornarà a cometre aquest error. Seria la seva fi.