Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2009. 13:06h.

Oficina Antifrau o serveis secrets?

L'Oficina Antifrau fitxa un periodista per a fer "anàl·lisi d'intel·ligència"

El director de l'Oficina Antifrau, David Martínez Madero, no ha explicat en detall les funcions del periodista de la cadena Ser Carles Quílez que s'incorporarà properament a aquest organisme, no en tasques de cap de premsa o de comunicació, sinó operatives.

Madero ha explicat que "coordinarà una direcció funcional que té com a objectiu està atent a tot allò que passa" i que "passarà de recol·lectar informació per a publicar-la a quedar-se-la i no poder-la publicar" perquè signarà un contract de confidencialitat. Però no ha aportat més detalls.

Segons la informació avançada per El Periódico el passat dia 19, dirigirà l’àrea encarregada d’analitzar la informació, que en terminologia policial vindria a ser l’àrea d’intel·ligència de l’Oficina Antifrau.

El director ha afirmat que l'Oficina Antifrau estarà dividida en tres àrees: prevenció per "assessorament de les administracions públiques", d'investigació davant qualsevol presumpte delicte en el "moviment de recursos públics" i d'"anàlisi i intel·ligència".

Carles Quílez, amb el conseller Saura, després de rebre un premi del Departament d'Interior
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 29/09/2009 - 17:29

QUE ET PENSES JORDI, I SI ES DE TV3, JA SABRIEM A QUI NO INVESTIGARIA... SI TOT ESTÀ PODRIT!!!!

#1 Jordi, Barcelona, 29/09/2009 - 15:16

Un periodista de la SER? Vaja, ja sabem a qui no investigarà.