Publicitat

Aldarulls durant d'una manifestació a la que donava suport la CUP

Unes 500 persones s'han manifestat la nit d'aquest dijous per protestar contra el desallotjament del Casal Popular Tres Lliris del barri barceloní de Gràcia, en una mobilització -recolzada per la CUP- que ha registrat alguns incidents.

Durant la marxa, que ha començat a la plaça Joanic i ha seguit pels carrers de Gràcia, alguns assistents han trencat vidres d'entitats bancàries i han cremat contenidors, incidents que han provocat danys materials però cap ferit.

També han fet pintades comparant Ada Colau amb Xavier Trias, han llançat ous i pintura contra la seu del districte al crit "s'ha acabat la pau social". "L'Ajuntament especula i desallotja i les immobiliàries destrossen els barris", és un altre dels crits que s'han pogut sentir durant la manifestació.

La manifestació va comptar amb el suport de la CUP, que en la roda de premsa d'ahir al Parlament, ha denunciat el desallotjament de la casa popular i va animar a la gent a "mobilitzar-se i anar a la concentració per denunciar aquest desallotjament".

El Casal Popular Tres Lliris, ubicat al número 277 de la Travessera de Gràcia, ha estat desallotjat entre les 6.00 i les 7.10 hores d'aquest dijous pels Mossos d'Esquadra, que han tapiat les portes de l'edifici.

Pintades contra Colau

Vidres trencats

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 joan, Barcelona, 20/11/2015 - 10:35

Si, al final, hem de triar entre la FAI i el PP, molts triarem el PP....

#12 nedland, Roses, 20/11/2015 - 10:30

un jutge fa complir la llei i la resposta es violencia..quan vostes voktin a favor d un govern del Mas..que faran tambe contestaran amb violencia..davant les retallades..de l expoli de la sanitat.de l ensenyament..o nomes dels locals de reunio i festes varies..hipocrites !!!!

#11 Marc3, Barcelona, 20/11/2015 - 10:27

COLAU = TRIAS és la frase de l'any

no puc afegir cap comentari més, és simplement demolidor

#11.1 Pisareyo y los impuestos., barcelona, 20/11/2015 - 15:33

De igual nada, es Peor.
Acaba de subir el IBI.
Acaso a una persona que tiene una vivienda ,libre de alquiler,es un ricachón?.
Eso se llama , cada día mas,Diezmo,Robo,Atraco, Expolio, y como no¡¡....con el apoyo mas que imprescindible y decisivo del PSC y el IZETA.P

#10 Pepón, Bcn (España), 20/11/2015 - 09:34

Además de ser un peligro para la sanidad pública (falta de higiene y seguramente no uso de condones, los consideran un invento fascista) esta gente es de una ignorancia supina.¿Desde cuando los alcaldes deciden el desalojo de inmuebles ocupados ilegalmente? Els graciencs van de progres y votan a JxS

#9 Pepet, Sabadell, 20/11/2015 - 09:14

Senyor President, en funcions, tal com estan anant les negociacions amb la CUP i a fi de guanyar la seva voluntat, perquè el votin en la investidura, crec que hauria de començar a mentalitzar, explícitament, als afiliats de CDC, perquè comencin a manifestar-se
conjuntament amb els de la CUP.

#9.1 victor, crevillent, 20/11/2015 - 10:41

Pepet;aixo que tu plantetjes,no es posible fins que als «Cupaires»no les haiguen desinfectat a fons.En dona la impresio que a Catalunya,hi a massa parasits.¿NO CREUS?