Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2012. 21:47h.

Oleguer, Julià de Jòdar, Francesc Lucchetti i August Gil Matamala donen suport a les CUP

Formen part de la llista electoral per Barcelona

Oleguer, Julià de Jòdar, Francesc Lucchetti i August Gil Matamala donen suport a les CUP

Oleguer, durant una manifestació okupa a Holanda

La CUP ha presentat aquest dilluns la llista electoral per Barcelona, que compta amb la presència d'Oleguer Presas, Julià de Jòdar, Francesc Lucchetti o August Gil Matamala, entre d'altres, a banda de David Fernàndez, que l'encapçala.

La llista, segons la formació, "s’ha obert al teixit popular, i és fruit d’aquest procés d'Alternativa d’Esquerres". La candidatura integra membres dels col·lectius Lluita Internacionalista i En Lluita, així com diferents militants de l’organització juvenil Arran, de l’ens antirepressiu Alerta Solidària, de l’MDT, d’Endavant (OSAN), de Terra i Llibertat, així com del sindicat COS o del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, entre d’altres.

En paraules del portaveu de la CUP Adam Majó, "configura una vertadera candidatura de combat. Apleguem una bona colla de compromisos per uns Països Catalans independents i una economia al servei de les classes populars".

Així doncs, els encarregats d'acompanyar David Fernàndez al capdavant de la llista seran Georgina Rieradevall, Quim Arrufat, Isabel Vallet i Xevi Safont-Tria. La llista també compta amb noms coneguts com el futbolista Oleguer Presas, l'actor Francesc Lucchetti, l'escriptor Julià de Jòdar la històrica independentista Blanca Serra o l'activista Roser Veciana.

Altres noms són el de l'advocat August Gil Matamala, els músics Francesc Ribera "Titot", Cesk Freixas i Carles Belda o el sindicalista de TMB Josep Garganté, a més del fundador del Taller de Músics Lluís Cabrera, l'advocat Toni Iborra o l'històric independentista Lluís Millà.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 23/10/2012 - 20:20

VISCA OLEGUER , VISCA CATALUNYA INDEPENDENT //*//

#8 Josep Pagès Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 23/10/2012 - 12:40

DIVIDIR EL VOT INDEPENDENTISTA Nomes anira a Favor dels de C.I.U.i encara molt Pitjor anira a FAVOR DEL P.P.que podra ser Segona Força al Parlament Beix molt interes en Dividir el VOT Independentista por parte de CUP I Joan Carretero Reagrupament Algu deuen guanyar

#7 Josep Pagès Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental , 23/10/2012 - 11:50

LA CUP , No octindra prou VOTS Per tenir algun Diputat al Parlament i es poden perdre molts Vots Independentistes he Ja els perden per culpa de Joan Carretero que vol donar suport a C.I.U. Cuan el mateix ba dir SER Independentista i vota a C.I.U. es ser un Idiota

#6 Maria, Arenys de Munt, 23/10/2012 - 09:54

I el sr. Ximenis, l'alcalde d'Arenys de Munt de la CUP, com és que no surt? Sempre havia dit que es presentaria al Parlament...

#3 marc, Premià de Mar, 23/10/2012 - 01:35

Teniu el meu vot

#3.1 Remarc, Puigcerda, 23/10/2012 - 09:06

I el PP i españols que s'en alegren...!
........un altre vot a la PaPelera..

#3.2 miquel, barcelona, 23/10/2012 - 12:48

pel 3.1 Remarc i el teu vot a on anirà capullo ¡¡¡

#3.3 Remarc, Puigcerda, 23/10/2012 - 15:52

Miquel, si no t'agrada no cal insultar,
o es que et falten arguments?
El meu vot sera per l'Independencia,d'Esquerres i Catalana.
Salut i utilitat em moments claus com aquet,