Publicitat
Política · 6 de Juny de 2017. 10:01h.

Oleguer Pujol compara el seu pare amb el Dalai Lama

"A la Xina l'han desterrat del país i a Jordi Pujol l'han desterrat internament"

Oleguer Pujol compara el seu pare amb el Dalai Lama

Oleguer Pujol Ferrusola

Oleguer Pujol Ferrusola ha comparat la situació del seu pare amb la situació que viu el Dalai Lama a la Xina. "El que aquí tenen contra el meu pare és comparable al que a la Xina tenen contra el Dalai Lama", ha assegurat el petit de la família, que ha denunciat que "estan atacant de manera molt acarnissadament els meus pares".

El fill de l'expresident Jordi Pujol ha exposat en una entrevista a El món a Rac-1 que "a la Xina l'han desterrat del país i al meu pare l'han desterrat internament" i ha afegit que "hi ha un interès especial en desacreditar el nom del meu pare". "El que busquen és destrossar el meu pare", ha reblat.

El fill petit de la família Pujol-Ferrusola ha posat la mà al foc pel seu germà Jordi Pujol Ferrusola i per tota la resta de la família, pare i mare inclosos i ha manifestat que "hi ha un atac orquestrat des de Madrid amb totes les estructures de l'Estat per acabar amb el nom i el llegat del meu pare".

També ha rebutjat que es pugui considerar a la seva família com a "delinqüents" o fins i tot una "organització criminal" i, en aquest sentit, ha denunciat que "se'ns està fent molt de mal".

Oleguer Pujol també ha afirmat que "el meu germà -Jordi Pujol Ferrusola- és a la presó perquè els convenia contraprogramar tot el cas de corrupció de la Comunitat de Madrid". "Quan hi ha tot un mecanisme de l'Estat perquè el meu germà Jordi vagi a la presó, no hi ha res a fer", ha sentenciat.

Sobre la nota de la mare superiora, el menor de la família ha apuntat que "la meva mare no recorda la nota que es va fer pública", però ha reconegut que "la lletra s'hi assembla i 'mare superiora' existia". Tanmateix, ha indicat que "és una nota que no havia aparegut a la causa fins ara. És evident que és un fotomuntatge dels Cierco o d'Andbanc".

Finalment, ha parlat de la seva situació personal i ha explicat que "m'ha anat bé a la vida", però ha admès que "fa cinc anys que no treballo". "No estic buscant feina. El cognom castiga. La gent té por a l'exposició d'estar fent coses amb un Pujol", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 Xexo, Premia, 07/06/2017 - 22:34

La madre superiora i el dalai dama

#30 XMB, Barcelona, 07/06/2017 - 10:21

No será más bien como el Dioni.

#29 un musclu, bcn, 07/06/2017 - 08:32

"Fa cinc anys que no treballo. No estic bscant feina..." Crec que son un parell de frases que el (a) periodista podia haver aprofitat....o no es podia fer la pregunta i fas per viure tu i la teva familia?

#27 Josep, Barcelona is not Catalonia, 06/06/2017 - 21:47

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
ays, es que me troncho, pero que chiste más bueno!!! ays, oleguito de la calzada....

#26 ROBERT ALCÀSSER I PERET, BARCELONA, 06/06/2017 - 17:03

CREC QUE S'ASSEMBLA MÉS AL "YODA" DE " STAR WARS".