Publicitat
Política · 27 de Gener de 2017. 13:20h.

Oliu no veu "cap risc polític a Catalunya"

Diu que "hi ha hagut una mala comprensió" de les seves paraules sobre la seu del banc

Oliu no veu "cap risc polític a Catalunya"

Josep Oliu, president del Banc Sabadell, en una imatge d'arxiu

El president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, ha dit aquest divendres que "hi ha hagut una mala comprensió" de les seves recents declaracions sobre un eventual canvi de la seu del banc pel que fa a l'evolució del procés sobiranista català, i que no veu " cap risc polític a Catalunya”.

A mitjans del passat mes de gener, durant una conferència a la Cambra de Comerç de Sabadell, Oliu, a preguntes d'un dels assistents, va dir que el banc té la facultat de traslladar el seu domicili social "sense passar per la junta general", el que agilitzaria l'adopció d'aquest tràmit, que garantiria que la seu estigués sempre al territori de la Unió Europea. "És un avantatge que tenim en cas que hi hagi algun risc que ens posés en necessitat de posar-nos a l’empara de la Unió Europea", va dir.

Oliu ha sortit al pas de les interpretacions que s'han fet sobre aquestes paraules, i ha expressat el seu malestar per la "mala comprensió" d'aquesta declaració i per "la seva politització", assenyalant que "no vaig tenir ni tinc en cap cas una posició política "sobre el procés sobiranista, negant qualsevol intenció d'impulsar un canvi de la seu del banc.

Igualment, ha afirmat que el Sabadell "és un banc que està al sistema de l'euro, subjecte a la regulació del sistema financer europeu", afegint que "no hi ha cap risc polític [a Catalunya], i per tant no cal tractar aquest afer".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 27/01/2017 - 13:32

Oliu ya te la has secado antes de abrochar??????