Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2017. 10:04h.

Òmnium carrega contra Marta Rovira

Jordi Cuixart li reclama “molta discreció i més sentit d’Estat”

Òmnium carrega contra Marta Rovira

Rovira

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio ha criticat que la dirigent d'ERC Marta Rovira especulés públicament sobre la possibilitat de contractar aturats per l'organització del referèndum.

“El que demanem també és que hi hagi aquest sentit d’Estat i, en aquest sentit, fer un toc d’alerta perquè la gent del carrer no entén segons quines declaracions d’uns i d’altres i que s’hagin de fer d’aquesta manera pública”, ha advertit.

Cuixart ha dit que el debat sobre el referèndum no s'ha de fer als mitjans de comunicació i que cal molta discreció i més sentit d'Estat en tots els preparatius. "El que estem fent és complex però cadascú ha d'estar al lloc que li pertoca; no podem parlar a toc de titular de diari”, ha indicat.

A Marta Rovira, secretària general d'ERC, ja li va demanar més discreció la portaveu del govern, Neus Munté, ahir al migdia. Aquest episodi se suma a algunes tensions i desavinences entre els socis de govern i, a la tarda, el president Carles Puigdemont va convocar una cimera a Palau per abordar els preparatius de la fase decisiva pel referèndum.
 
Cuixart s’ha referit a la nova multa imposada per l’Estat de 90.000 euros i ha assegurat al respecte “que ningú tingui cap dubte que no debilitaran les finances d’Òmnium”.

13 Comentaris

Publicitat
#15 Galderic, Barcelona, 12/04/2017 - 21:05

El que ha dit aquesta nena és molt lògic i raonable, els que la critiqueu esteu fent mal al procés, no ho veieu ?

#13 Parlem clar, Girona, 12/04/2017 - 18:03

Aquesta gent del "prusséss" són uns rancis de poble del Paleolític... com a mínim... Mira que arrivan a ser carrinclons i avoooooooritsss i ridículssss! hahahahahaha

#12 Alejandro, Barcelona, 12/04/2017 - 14:23

¡¡¡Qué país, qué paisaje y qué paisanaje, por Dios !! ¿Cuando van a dejar de ponernos en evidencia? Cuando aprenderán a no ponernos en ridículo? Para eso hay que tener la cabeza rellena de materia gris y... ¡¡ nada más lejos de la realidad!!!

#11 Manuel, Bcñ, 12/04/2017 - 13:36

"Crearemos un nuevo Palau de la Música para ir sacando pasta, sangrando al ciudadano para mantener nuestros xiringuitos prusesistas" es lo que ha venido a decir este hombre

#9 Carlos Gomez, deja ya de joder con la pelota, 12/04/2017 - 12:29

"Jordi Cuixart le reclama mucha discreción y más sentido de Estado"

Quin esperpent

Vinga nanos. S´ha acabat el broquil, ara toca recollir i tohom cap a casa seva a pasar la resca com millor pugui

I ja podeu anar tornant.li les samarretes al Partal