Política · 18 de Març de 2020. 10:08h.

Òmnium convoca una cassolada contra el Rei

"Per corrupte i insolidari amb la greu crisi sanitària"

Òmnium convoca una cassolada contra el Rei

Òmnium Cultural insta a fer una cassolada contra Felip VI quan el monarca espanyola pronunciï el seu discurs aquesta nit. Òmnium també proposa que després de la cassolada “acabem cantant #CoronaCiao”.

“Demà fem que el rei ens escolti! Denunciem-lo per corrupte i insolidari amb la greu crisi sanitària que estem vivint. A les 21.00, gran cassolada i acabem cantant #CoronaCiao”, han escrit.Per la seva banda, Marcel Mauri ha demanat “tota la col·laboració, cooperació i responsabilitat cívica en la lluita contra el COVID-19. Però malgrat el confinament, tota la dignitat contra la corrupció de Felip VI. Avui: a les 20 aplaudiments als servidors públics. A les 21 cassolada i Bella Ciao al rei!”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Sergi Sergio, Barcelona, 18/03/2020 - 17:13

Cada dia mes idiotes, cada dia mes miserables, cada dia foten mes fastic, nomes volen aprofitarse de la situacio per els seus objectius, quin fastic.

#24 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , OMNIUM ABANS DE ACUSAR ALGU DE " INSOLIDARI " ASEGURATE QUE TU ERES SOLIDARI EN FETS , I NO U, 18/03/2020 - 14:45

OMNIUM , Podeu fer EL RIDICUL CON VOLEU LA CASOLADA no servira de res molesta a persones grans i malaltes PARLEM DE "DE INSOLIDARITAT " OMNIUM ¿ES SOLIDARI ? Ja a comprado MASCARETES y material per contenir el EL CORONAVIRUS . y lo a repartido per els Hospitals Catalans PER QUE ELS Sanitaris no se puedan contajiar .

#23 juan, bcn, 18/03/2020 - 14:00

Omniun, que en su tiempo fué lameculos y mamporrero de Franco, ahora pretende dar lecciones de moralidad.

#22 Pere Calvet, Vilanova i la geltru, 18/03/2020 - 13:35

Vaya el Marcel Mauri of the Rivers. Que personajes, cuantas UCI's de hospital se pueden pagar con el 15% de deducción en el Irpf que se deducen vuestros donantes en la Declaración de Irpf, bajo el supuesto paragüas de entidad para el ''foment de la llengua i la cultura". Ya no os hablo del dinero via directa.

#21 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 18/03/2020 - 13:01

Es una idea "brillante"... cuando crees que la idiocia de la secta amarilla ha tocado fondo, siempre aparece uno todavía mas miserable que cava la fosa mas y mas profunda...