Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2017. 14:06h.

Òmnium 'perdona' Forcadell

"Ens és igual el que diguessin davant del jutge"

Òmnium 'perdona' Forcadell

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, en declaracions a El Rojo Vivo de La Sexta, ha defensat que els membres de la Mesa del Parlament acatessin la Constitució davant del jutge perquè "estan patint repressió". No obstant això, ha evitat respondre si la seva organització comparteix descartar la unilateralitat del procés.

"No sé exactament què van dir, quan vulguin explicar-ho ja ho valorarem. En tot cas, davant d'una situació de repressió en què hi ha onze persones a la presó, davant d'aquest Estat que no ofereix garanties la resposta d'aquestes persones que pateixen repressió és absolutament respectable", ha argumentat.

Mauri ha defensat que "el que hem de valorar de totes aquestes persones és que van actuar amb coherència a partir dels resultats democràtics del 27S, on una majoria aclaparadora va decidir que volia debatre al Parlament sobre la independència de Catalunya".

"Quan els membres de la Mesa i la seva presidenta vulguin explicar el que va passar ahir els escoltarem, però en cap cas anem a reclamar explicacions de ningú que està patint aquesta repressió política. Ens és igual el que diguessin davant del jutge. El que ens importa són els fets i el que han desenvolupat en aquests dos anys de legislatura, que han portat al Parlament aquesta voluntat majoritària del poble de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#33 Ni olvido ni tonterias, L'H, 11/11/2017 - 15:45

Yo no me olvidare nunca de quien ha destrozado MI CASA. Nunca.

#32 ROBERT ALCÀSSER I PERET, BARCELONA, 11/11/2017 - 10:21

Pobra Catalunya fins on hem arribat.Hem passat de èsser cosmopolites a rebre consignes d' aquests rústics mediocres que no els ha escollit ningú.

#31 Ram, Terrassa , 11/11/2017 - 10:07

Me parece que en Alcalá Meco y Estremera todavía quedan muchas celdas vacías, y algunos dirigentes de La ANC y de Òmnium podrían disfrutar de una temporada de vacaciones gratuitas, se las están ganando.

#29 Capit@n España, HABÉIS PERDIDO., 11/11/2017 - 01:12

Los Gerifaltes del prusès ya la dan por amortizada pero mucha gente del rebaño indepe no se si lo va a entender : huida de Puigdemont, bajada de pantalones de Forcadell y encima fianza pagada por los primos de la ANC, Artur Mas llamando tacaños a los catalanes porque no han conseguido reunir, a día de hoy, todo el importe de su fianza....Ufff....

#28 No anem be, Bcn, 11/11/2017 - 00:42

Vaja amb la Forcadell. S'ha cagat a les calces . Ni un pas enrere? Vull que les nostres institucions tornin, peró no amb la caqueta gràcies