Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2019. 09:55h.

Òmnium qüestiona Rahola

Marcel Mauri admet que "és evident que no ens va agradar" la passejada

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha criticat la manera en què diversos polítics i personalitats del món independentista com Pilar Rahola van accedir a la manifestació de dissabte contra la sentència dels presos. L'organització va habilitar un passadís per tal que poguessin accedir a la capçalera de la protesta.

Alguns ho van fer de manera més discreta, però d'altres com Laura Borràs o la pròpia Rahola no van dissimular el seu entusiasme pel passadís 'VIP' i van accedir a la manifestació com si fossin estrelles de Hollywood. "És evident que no ens va agradar veure aquestes imatges", ha reconegut Mauri en declaracions a Els Matins de TV3.

"Hi va passar moltíssima gent, hi van passar les entitats, hi vam passar l'Elisenda i jo, no en veureu imatges perquè vam passar amb tota la normalitat. La responsabilitat de com accedeixes depèn de cadascuna de les persones. L'actitud de cadascú, cadascú ja explicarà amb quina actitud va anar cap a aquesta manifestació", ha dit. 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/10/2019 - 22:09

Lo que pasa es que este Mauri está celoso de la esbelta figura y extrema elegancia de la musa del procés.

#18 Eva, Enmig del no res, 28/10/2019 - 21:08

Que no li ha agradat la passejada? Ja li contestarà ella tot ufana i riallera i dirà: no passa res.... Jo m'ho vaig passar bomba!!!

#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/10/2019 - 19:58

I dilluns tots als despatxos

Tu el primer Rull.

#16 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 28/10/2019 - 18:03

Al proper sarao que posin una batta vertical d'strip dancer. Friso per veure les piruetes de la Rahola.

#15 AnnaMollet, Mollet, 28/10/2019 - 17:52

Que está tonta del bote sea la intelectual del procés, da idea de lo sumergido que está el nivel intelectual del Separatismo.

Rahola sin méritos ni valía, en cuanto cambie el viento, y el separatismo no mande, esta señora no la va a contratar ni el tato.