Publicitat
Política · 28 de Juny de 2019. 22:23h.

Òmnium rebutja indults

Marcel Mauri afirma que “només acceptarem l'absolució”

Òmnium rebutja indults

Marcel Mauri

Òmnium Cultural ha afirmat aquest divendres que rebutjarà qualsevol possible indult que el Govern espanyol pogués concedir els líders independentistes jutjats per l'1-O, en cas que les sentències sigin condemnatòries. “A nosaltres només ens val l'absolució. No ens valen condemnes ni indults”, ha assegurat el vicepresident de l'entitat independentista, Marcel Mauri, en la darrera assemblea general de socis.

El vicepresident de l'entitat també ha augurat “una sentència dura” del Tribunal Suprem i ha reclamant un “consens estratègic per aglutinar tots els partits i la societat civil” davant “la repressió de l'Estat”. “Ens hem de preparar per construir una resposta a l’alçada d’aquest atac sense precedents a la democràcia", ha reblat Mauri, qui ha insistit que “no ens valen ni condemnes ni indults, només l’absolució”.

“Interpel·lem el 80% que no vol que hi hagi presos polítics i que reclama solucionar el conflicte exercint l’autodeterminació. Però ens cal una resposta de país contundent. Si cal, emprant la desobedència civil com a instrument per transformar realitats injustes”, ha manifestat Marcel Mauri.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 Jesús , Santa Cruz de tenerife, 29/06/2019 - 22:03

Señor Mauri, no tienes ni maldita idea que es una democracia, los señores juzgados son reos de graves delitos y pagarán por ello. Y tú, si te saltas la ley, tendrás lo que merezca. Y punto

#20 rafa, lleida, 29/06/2019 - 17:45

Jajaja q jeta el crack,dice,NO aceptamos el indulto, sobre todo tu que estas en calle,que bueno. Por cierto creo entender que afirma que un 80%, esta por la autodeterminación.Yo creo que esta afirmación es como consecuencia del calor, la subida de temperatura hace desvariar,la mente no esta preparada tanto ''grado''en la cabeza.

#19 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 29/06/2019 - 17:33

Así me gusta, con dos OO, cómo se nota que a ellos no les esperan 20 añitos a la sombra por atacar la democracia y los derechos civiles de los catalanes

Por cierto, lo del 80% se inventó en la emisora de las Mil Colinas

#17 Eli, Bcn, 29/06/2019 - 15:54

Esto de la independencia da mas pasta y mas emoción en los tobillos... que ser un mediocre profe universitario

#16 Flanagan , Tabarnia city, 29/06/2019 - 12:04

Que me he dejado el ni un pas enrere, jajajaja