Jordi Cuixart: "a tu, que truques a les portes d'Europa fugint de la guerra, et volem acollir a casa nostra!"

Òmnium vol acollir

Jordi Cuixart (foto: Òmnium Cultural)

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha fet menció als refugiats durant el discurs que ha dut a terme en l'acte de la Diada des de la plaça Catalunya. En aquest sentit, Cuixart s'ha dirigit als refugiats i els hi ha dit que esperen poder acollir-los. Durant la lectura, el president de l'entitat s'ha dirigit als refugiats dient-los "per tu, que truques a les portes d'Europa fugint de la guerra, per a tu també, perquè a tu et volem acollir a casa nostra!"

Cuixart també ha llençat un missatge als votants del pròxim 1-O: "tenim l'oportunitat de protagonitzar la revolució democràtica més important de l'Europa segle XXI, serà la revolució de les urnes, el teu vot serà el gest per enderrocar tots els murs del món".

10 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , REFUGIATS ALS BARRACONS ANIRAN ELS BOSTRES FILLS CON ELS NOSTRES, 13/09/2017 - 07:59

AIXO SI els ELS FILLS DELS REFUGIATS Els pasara con els ALUMNES CATALANS Tindran que anar estudiar en BARRACONS Es facil posaran molts mes BARRACONS Aixo al Govern Català ja li agrada fer LAS Escoles de LADRILLOS son per els fills dels RICS Es per escoles Privades que tambe reben diners publics REFUGIATS ELS VOSTRES FILLS A BARRACONS

#8 pepe.----, andorra, 12/09/2017 - 10:20

menuda hipocrita, lo q no dice es q solo los quiere pq es mas barato traer trabajadores de fuera q formarlos en casa, ademas q los de casa no pasan tanto por el aro como los q vienen de fuera. Lo q no sabe es q los musulmanes q vienen de fuera lo pondran a currar a las primeras de cambio.

#7 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/09/2017 - 00:05

Omnium3% es coherent. Tindràn prou espai per acollir quan hagin "foragitat als invasors" (Puigdemont dixit).
Per cert, de la financiació de Omnium3% no en dieu res? Com està el tema als jutjats?

#6 Galba, Palafrugell, 11/09/2017 - 20:57

acullir a casa seve, a casea dels demes, a casa de ningu?
que faci es fer demagogia.

nois: tots cap a casa d'en Cuixart nomes arribeu a la DInamarca del Sur. Os espera.

#5 Hasta las narices, Barcelona, 11/09/2017 - 20:43

Más de tres mil indigentes sin atención por las calles de Barcelona y estos fariseos manipuladores diciendo que "quierem acoger".

#5.1 Juan García , Ciutat de la Justícia, 11/09/2017 - 22:40

Estava per escrure-ho. Sembla que ningú vulgui acollir els immigrants subsaharians amb el seu carret de supermercat que regiren les escombraries per Barcelona. Són uns hipòcrites!