Política · 20 de Gener de 2010. 17:30h.

On és Àngel Colom?

El responsable d'immigració de CDC evita participar en una acte a favor de l'alcalde de Vic

On és Àngel Colom?

Alcaldes i regidors de CiU, en un acte a favor de l'Ajuntament de Vic

Una setentena d'alcaldes i regidors de Catalunya i diputats de Convergència i Unió s’han reunit a Vic per a donar suport a l'Ajuntament arran de la polèmica pels empadronaments. Entre els presents hi havia representants dels ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Gavà, Figueres, Reus, les Franqueses del Vallès, Hostalric, Tona o Prats de Lluçanès, entre molts d’altres. A la reunió, s’ha acordat que es proposarà una moció de suport al model d’integració de Vic, que s’entrarà a tots els ajuntaments de Catalunya.

També hi ha intervingut  Guillermo Ángeles, secretari d’Immigració d’Unió, que ha manifestat que "Vic és un exemple, i que ho ha de ser per a tot Espanya", però no en canvi el de CDC, Àngel Colom, que sí que va estar diumenge a Sant Fruitós de Bages en el consell nacional per a la proclamació d'Artur Mas. El responsable d'immigració de CDC, segons ha sabut e-notícies, no estaria d'acord amb la mesura adoptada per l'Ajuntament de Vic.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Roger, Mataro, 21/01/2010 - 10:31

Anna Maria: .....no se puede dejar sin asistenicas sanitaria y sin educación a la gente por no tener papeles.,...., pero en canvi el "gobierno central" impedeix a aquesta gent al dret a treballar i guanyarse la vida

#7 manel, Barcelona, 21/01/2010 - 03:19

Aquests si que fan pudor a marisc (però passat).

#6 Ana María, Badalona, 20/01/2010 - 23:46

Los ayuntamintos no pueden decir a quien empadronan¡ y a quien no, el gobierno central a de hacer una ley, no se puede dejar sin asistenicas sanitaria y sin educación a la gente por no tener papeles como en Vic o vivir en una casa pequeña en Torrejon.

#5 Quim, Barcelona, 20/01/2010 - 20:51

L'Àngel Colom està treballant com sempre. si entreu al seu web www.nouscatalans.cat veureu que continua fent una pila dactes cada dia.

#4 joan, el Vendrell, 20/01/2010 - 20:47

Ángel Colom , estaba en la Mezquita