Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2013. 13:23h.

Onze ajuntaments fan insubmissió fiscal

Els alcaldes han ingressat els impostos a l'Agència Tributària de Catalunya

Onze ajuntaments fan insubmissió fiscal

Els alcaldes, després d'ingressar els impostos

Nou ajuntaments s'han sumat a la iniciativa de Gallifa (Vallès Occidental) i Alella (Maresme) i han ingressat els impostos corresponents al mes d'abril -IVA i IRPF- a l'Agència Tributària de Catalunya. 

Els municipis que s'han adherit a la campanya d'insubmissió fiscal contra l'Estat que promou la plataforma Catalunya Diu Prou són Arenys de Munt i Premià de Dalt (Maresme), Campdevànol i Ripoll (Ripollès), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Marçà (Priorat), Sant Julià del Llor i Bonmatí (La Selva), Sant Jaume de Llierca (Garrotxa) i Viladamat (Alt Empordà).

Els alcaldes d'aquestes onze localitats han presentat simultàniament la documentació de la liquidació dels impostos corresponents a les oficines de l'organisme tributari de la Generalitat a Barcelona, Girona i Tarragona.

Els representants de la plataforma han celebrat que "cada vegada som més" i que la insubmisió fiscal "ja està a primera línia de l'agenda política d'aquest país", en referència a l'acord del Govern per engegar els treballs per a la Hisenda Catalana.  

"Fem una crida al Govern: el poble català vol pagar els seus impostos a Catalunya. Tenim tot el dret a fer-ho i s'ha demostrat que ho podem fer", han reblat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 CagaTió, La Garriga, 19/04/2013 - 08:47

Això ja es de traca. Que ens queda per veure fer als Alcades/sses independents de Catalunya? Es que s'han begut l'enteniment? En fí, qui dona més.

#8.1 llorenç, valls, 19/04/2013 - 10:47

Doncs jo estic esperant poder fer el mateix, rei. Quan els professionals comencis a no ingressar a l'Estat, jo seré dels primers. Amunt amb la insumisió fiscal!!!!!

#7 BEJOTA, BCN, 18/04/2013 - 19:32

Barcelona.- "Si Cataluña continúa por la vía de declararse independiente, trasladaríamos nuestra sede a Madrid", ha afirmado Ludger Fretzen, el presidente de Volkswagen-Audi España, que ha desvelado que ya ha celebrado varias reuniones en las que ha tratado este conflicto.

#5 Protágoras, BCN, 18/04/2013 - 17:39

Algunos catalanes pagan un 50% más de impuestos que la media de los catalanes. Puesto que reciben las mismas prestaciones públicas que los demás, estos podrían considerar que se les está esquilmando, y que la administración tiene con ellos défit fiscal. ¿Podrían declararse insumisos fiscales?

#4 Pepe, Barcelona, 18/04/2013 - 17:34

Visca els cutre-polítics.

#3 Pepito, CorrupLAND, 18/04/2013 - 17:26

Alcalde insumiso, alcalde cesado... y se acaba la revolución en unas horas. Ahora mientras que todo sea gratis... así hasta yo le contesto a mi mujer jejeje