Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2016. 16:39h.

Opa del PSC als desencantats del PDECAT

Iceta vol atreure els “catalanistes de sempre que no són independentistes”

Opa del PSC als desencantats del PDECAT

Miquel Iceta

El primer secretari del PSC ha fet l’ullet als exvotants desencants del PDECAT, durant el congrés que els socialistes celebren aquest cap de setmana. Miquel Iceta s’ha dirigit al plenari i ha demanat als assistents treballar per obrir el partit.  “Ens toca representar també a aquells catalanistes de sempre que no son independentistes i que en aquests moments se senten orfes de representació política i parlamentaria”.

Iceta, que ha estat ratificat en el seu càrrec” ha apostat per treballar “per un nou reagrupament socialista”.  “Aquest partit haurà de ser generós, intel·ligent i obert per acollir visions i sensibilitats diferents a les nostres si volem créixer”, ha afegit.

El primer secretari dels socialistes catalans  ha recordat el que ha definit com "dolorosa" fugida de militants sobiranistes que han delmat el partit en els últims anys. Tot i així, ha recalcat que el que més ha de "preocupar" al PSC és la seva minvant suport a les urnes, degut en part a la preeminència del debat sobre la independència i a les "mancances i errors en l'última etapa del Govern socialista".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mefisto, BARCELONA, 05/11/2016 - 21:58


La Granota Catalina segueix la táctica sempre: sí, però no, som i serem, però no del tot, Catalunya és una nació, però qui sap ... No us votaran ni els uns ni els altres. Sense el PSOE no sereu mai res ... Afortunadament!

#1 Tirant, Bcn, 05/11/2016 - 20:38

Siempre temblando y mirando de reojo a los discípulos de Pujol, a los separatistas y antisistema ... Siempre acojonados no sea que les tilden de "botiflers", "sucursalistas" o, aún peor, "españoles" ... Siempre cagaos de miedo y suplicando que no los expulsen del Régimen ...