Política · 28 d'Octubre de 2011. 11:35h.

Opacitat pel pacte fiscal

Rivera denuncia que "les intervencions no hagin pogut tenir l'assistència de la premsa"

Opacitat pel pacte fiscal

Rivera, en una foto d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat que durant la comissió d'estudi del pacte fiscal no s'hagi permés l'assistència dels mitjans de comunicació durant les més de 30 compareixences que hi ha hagut.

Durant la seva intervenció ha manifestat que "sorprèn que totes les intervencions que s'han fet no hagin pogut tenir l'assistència dels professionals de la premsa i que els ciutadans no hagin pogut veure aquestes compareixences".

En aquest sentit, Rivera ha afegit que "per tant volem denunciar des d'aquí, i que els ciutadans ho sàpiguin, que hi ha hagut grups com Ciutandans que ha demanat que amb transparència, llum i taquígrafs tots els ciutadans poguessin conèixer i tota la premsa poguessin saber que deien els experts".

Per últim, el líder de Ciutadans ha dit que "jo ara podria fer com ha fet un altre portaveu que és dir tots els experts han donat la raó a Ciutadans, però per responsabilitat no ho faré perquè no és cert".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Rostany, Girona, 31/10/2011 - 12:35

Em pregunto si tots els que donen un vot negatiu al Pere és perquè prefereixen que les comissions es facin a porta tancada. Ummmmm.... És a dir, tot, TOT el que digui el Rivera està malament perquè ho digui ell? tan radical és la consigna?

#1 Pere, Catalonia is diferent, 28/10/2011 - 17:43

Molt bé Rivera, clar i català!!! Les veritats ofenen. Ets el futur de Catalinya!!!