Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 18:41h.

Ordre de detenció contra una diputada de la CUP

Laia Estrada repta els Mossos del Parlament a arrestar-la: “fem-ho ràpid”

Ordre de detenció contra una diputada de la CUP

El jutjat d’instrucció 6 de Tarragona ha dictat una ordre de crida i cerca contra la diputada de la CUP Laia Estrada. La dirigent va ser citada a declarar el 30 de desembre de 2020 i el 21 de gener de 2021, però no s’hi va presentar. Ara la jutgessa n’ha dictat l’ordre de detenció.

La mateixa Estrada ha explicat que “els fets són no haver comparegut voluntàriament en les dues ocasions que se’m va requerir per declarar davant del jutge per haver participat en les protestes contra el consell de ministres del 21 de desembre de 2018”.

“Se’ns imputen delictes de desordres públics que impliquen violència”, ha indicat, a més de denunciar “atestats totalment fantasiosos elaborats per Mossos d’Esquadra que distorsionen la realitat. S’inventen uns desordres que no han existit. Quan decidim no comparèixer ho fem per això”.

També ha explicat que “ara mateix la causa ha passat al TSJC”. “Ara hi ha molts agents al voltant. Si em volen venir a detenir fem-ho ràpid i acabem ja amb aquesta història”, ha demanat. “De l’Estat esperem pals, però de la Generalitat no. I quan parlem dels Mossos d’Esquadra parlem de la Generalitat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 OtgerCataló, BCN, 14/05/2021 - 18:31

Por no haber comparecido voluntariamente no, por no hacer caso de un requerimiento judicial. Tramposa.

#15 Marcial Heredia, Tukere una emo o un ner desos?, 14/05/2021 - 09:00

Como no se quite la mascarilla no la podrán identificar, pero hoy no, hoy no es día para verle la cara. Si llevara unas gafas ikónicas como su amiga facilitaría el trabajo a la policía. Una gafapasta con ese rollo vintage-lechuzo-nerd que exige tener un salvaje estilazo para llevarlas, y ella lo tiene.

#14 Dani , Manresa , 14/05/2021 - 08:19

Que vergüenza, la justicia, como dijo el presidente del Supremo es para los robaperas... Estos se sacan un artículo del reglament del Parlament que imagino es cuando cometa algún delito durante su mandato y no antes..... Que es el caso.
Menudo país de caciques bananeros quieren hacer estos de la su República.

#13 Tabarnés puro, Barcino, 14/05/2021 - 07:32

La Generalitat ES Estado, analfabeta.

#12 josep26, Gual permanent, 13/05/2021 - 20:50

Però si el que vols és això, sortir a TV3 enmanillada! I ja sé que el que t,agradaria es que ho fessin les forces d,ocupació, però què li farem, ho faran un mossos ben plantats, per a la teva desgràcia. Au calla i cap el jutge marcant el pas, un-dos, un-dos, un-dos...