Publicitat

Una cinquantena de militants ingressen al partit malgrat tenir només quatre diputats al Parlament

Orgull PP

El president del Partit Popular a Catalunya Alejandro Fernández ha reivindicat el PP com a centre de la reconstrucció de l'espai constitucionalista en un acte de benvinguda a nous afiliats del PPC aquest dissabte a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. "L'espai constitucionalista a Catalunya necessita ser reconstruït al voltant del PPC" ha manifestat Fernández en la seva intervenció, on han participat una cinquantena de nous militants del partit.

El PPC s'ha reivindicat per reconstruir l'espai constitucionalista malgrat tenir quatre diputats a la Cambra catalana, respecte als 36 de Ciutadans, la primera força al Parlament de Catalunya. Els populars, però, han experimentat un increment de vot a les enquestes, que alhora apunten a una davallada de la formació taronja, seguint la tendència del que va succeir a les eleccions al Congrés dels Diputats, quan van perdre 47 escons i es van quedar amb 10. El PP, per la seva part, va passar de 66 a 88 escons.

57655-22.jpg

El líder del PPC ha reclamat "respecte" i "generositat" per "ser capaços de sumar" durant la seva intervenció. Fernández ha afirmat en l'acte de benvinguda que "per ser capaços de sumar, les parts han d'oblidar substituir a l'altra, per sumar cal fer-ho des del respecte, la generositat que sigui necessària i oblidant picabaralles del passat".

"Hem de ser capaços d'enfocar qui és el nostre adversari i el nostre adversari no està entre els constitucionalistes, ningú substituirà tan fàcilment al PP, el nostre adversari són els separatistes i només units al Partit Popular es pot aconseguir derrotar-los, tal com s'ha demostrat històricament a Espanya i se seguirà demostrant a Catalunya" ha afegit Fernández.

El líder del PPC ha lamentat que "en aquesta reconstrucció de l'espai constitucionalista no es podrà comptar amb el PSC, ja que ha decidit trencar la unitat constitucionalista i trencar la possibilitat d'una majoria alternativa a curt termini".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/02/2020 - 00:46

Me alegro por el PP Catalán . Ahora a levantar la Meridiana, que ningún mosso la corte. Y eso que ràpido mandaron acercarse a la lechera de los Mossos....la Realidad del buen periodismo. Usted merece al mejor Pla.