Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2021. 08:28h.

Oriol Mitjà critica Puigneró per la paella de Puigdemont

Li recorda el deure de "mantenir una conducta exemplar" i li reclama que assumeixi "l'errada"

Oriol Mitjà critica Puigneró per la paella de Puigdemont

El metge especialista en malalties infeccioses i salut global de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, s'ha mostrat crític amb els assistents a la paella celebrada a la Catalunya Nord i ha reclamat al vicepresident conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i els diputats de Junts per Catalunya Joan Canadell i Lluís Puig, que "accepteu l'errada".

Mitjà ha compartit a Twitter la fotografia dels assistents a la paella i ha exposat que "així no acabarem amb la cinquena onada". També dubta sobre si complien les restriccions franceses i diu que "potser no incomplíeu la norma francesa i havíeu pres mesures de precaució covid adients", però remarca que "és un deure de qui exerceix la funció pública mantenir una conducta exemplar".

Finalment, l'epidemiòleg s'ha dirigit directament a Jordi Puigneró i Joan Canadell per demanar-los que "seria bo que accepteu l'errada" i ha fet extensiva la petició als "altres electes" que van participar en la paella.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 30/07/2021 - 13:11

La Opereta lazy continúa sense pauses. Tronats i pillastres U tornaren a fer .... cada dia .... al mangoneo de pasta U estem fent.

#7 Jvcs, Barcelona, 30/07/2021 - 12:21

Cada botellón ahora será peor van a pasar de gu y los jovenes desafeccíón con esta mafia yo si usted no , cada uci cap atestado tiene un culpable aragones puignero y el inef de petrolis per la corrup.
Hay que hacerles ya vacio social , y falta la reacción de medicos y enferm a este escarnio....

#6 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 30/07/2021 - 10:53

Si creemos que en este pais alguien va a renunciar a su sueldo público (por tocarse los huev....) lo llevamos claro. La clase política (a todos los niveles) siempre tienen a mano una escusa para no renunciar. No te jod... como que yo iba a renunciar. En otros paises, por menos, DIMITEN o los CESAN (ejem. para dar y vender) Spain is different!

#5 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, LA FOTO ES PARA PRESUMIR , 30/07/2021 - 10:44

Con molt be diu XAVIER RIUS ¡ " HASTA LOS COJONES " ! Tambe estoy yo de esta Gentuza que fa lo que volen ,LA PAELLA LA FA PILAR RAHOLA Que invita a los demas ..AQUI LO QUE SOBRA ES LA FOTOGRAFIA. Si es volen CONTAGIAR I HASTA MORIR DEL COVID-19 . Hu poden fer pero NO FER EL RIDICUL i despres no demanar disculpes MIA CULPA DE PUINERO .

#4 Mireia, Matadepera, 30/07/2021 - 10:03

Aquest va tenir el moment de gloria quan els sediciosos el van santificar com una eminencia a canvi que tingués la boca tancada i portés el llaçet a la solapa. El noiet ha vist el cinisme de la banda de farsants electes incomplint les normes, pero ell va donar suport a la hipocresia d'aquesta trepa. Si l'haguessin invitat també diria el mateix?