Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2020. 11:37h.

Oriol Mitjà es despatxa contra ERC

Assegura que Pere Aragonès "va declinar" el seu ajut

L'infectòleg i investigador Oriol Mitjà ha assegurat que l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, li va oferir entrar al Govern "amb rang de conseller" amb capacitat executiva i competències en Salut però que Esquerra no hi estava d'acord.

Mitjà ha detallat en una entrevista a Catalunya Ràdio que quan se li va oferir el càrrec, va demanar el màxim suport "de les forces polítiques per poder actuar de forma neutra" i que volia tenir "competències limitades en el temps".

L'investigador ha afegit que "Pere Aragonès va declinar la meva voluntat d'ajuda perquè ja estaven assignades les competències a Salut i hi havia mecanismes de presa de decisions". "En aquell moment de crisis no es va saber arribar a acords", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Albert, Blanes, 23/10/2020 - 08:24

Al petit president de la República Islámica de Al-Catalunia no li agrada que ningú li faci sombra.

#4 Oriol Porqueres, terrassa, 22/10/2020 - 16:33

Al senyor Mitja li agraden mes les càmeres i els microfons que el microscopi.Te unes ganetes boixes de ser conseller de salut en el proxim governet supremacista waterloonià.

#3 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 22/10/2020 - 15:06

#PressingERC is coming....

#2 Benet S., Barcelona, 22/10/2020 - 14:31

"Dime con quien vas y te diré quien eres"... així doncs aquest noiet, que en el seu moment el varen glorificar i enmarcar com a eminencia mundial, ara ja ha pogut apendre la lliçó i abans de posar-se el llaçet groc i jurar fidelitat als sediciosos, en una altre ocasió s'ho pensarà millor i no es deixarà enganyar pels professionals de la menti