Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2020. 21:03h.

Oriol Mitjà fa campanya per Meritxell Budó

"Et vull a tu de consellera de Salut"

L'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, ha elogiat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant l'Instgram live que tots dos han protagonitzat aquest vespre i li ha dit que "et vull a tu de consellera de Salut"".

"Penso que ets la consellera perfecta. No et vull tirar floretes, però tens una formació biosanitària, com a farmacèutica, i per tant el diàleg amb tu sempre era senzill, era fàcil", ha manifestat durant la conversa.

Mitjà també ha destacat el paper de "coordinació" de la consellera de la Presidència durant la pandèmia. "Feies la coordinació entre departaments i, en una pandèmia així, era bàsic. No només era la feina de Salut, sinó que s'havia d'atacar la pandèmia des de tots els vessants", ha afegit.

Budó li ha tornat els elogis cap al final de la xerrada i li ha agraït que "hagis acceptat compartit amb mi aquesta estona". "Dono fe que ho has fet perquè has volgut que parlem d'aquesta pandèmia, i no perquè hi hagi unes afiliacions polítiques", ha remarcat.

La consellera ha apuntat que "sap greu que quan surts a dir la veritat, perquè tu ets una persona que diu la veritat; has rebut per les quatre bandes i injustament". "Jo t'encoratjo que segueixis dient la veritat", ha sentenciat.

Oriol Mitjà ha dit que "jo m'he sentit molt còmode treballant amb vosaltres. Amb tu, amb el president Torra i amb altres persones d'Esquerra com el Robert Fabregat o el César Velasco, que han sumat en la lluita contra el covid".

Finalment, l'epidemiòleg ha desitjat "molta sort" a Budó en les primàries de JxCat. "Penso que ets la millor persona i la més ben preparada per prendre qualsevol mena de responsabilitat de govern", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 gurguri, Barcelona , 11/12/2020 - 19:46

Todo este coqueteo con el independentismo mas tronado e intransigente, desmerece toda su trayectoria de cientifico. se vé que ha sido atacado por el virus amarillo.

#23 La Mare Superiora, Cayman Islands, 11/12/2020 - 16:05

Ai,què monos,com al First Dates...jijijijijijiiii...

#22 Neferu, Barcelona, 11/12/2020 - 13:28

Ahora sí que me has matao, Oriol. ¿ De verdad que le ves madera de consellera, y además perfecta? Ya me has matao y has hecho que se me caigan los palos del sombrajo. ¡Vaya, vaya, vaya!! Si tienes el mismo ojo clínico en la infectología, Oriol, apaga y vámonos.¡Mare de déu nos guard!!!

#21 Kropotkin, Bic, 11/12/2020 - 13:05

El médico del Régimen debe de ir corto de pasta... Jua, jua, jua,...

#20 botifler1914, wATERPUS, 11/12/2020 - 12:59

Nunca hubiera imaginado a Oriol Mitja haciendo cunnlingus.

#20.1 C. Claria Parellada, Breguenz, 12/12/2020 - 13:19

Lo malo es que la receptora no se lave al no conseguir la independència...como dice el post d'e-notícies 7 anys de procés (abajo de todo de la página web).
O bueno, porque con cada lametón se alimenta que da gusto y placer a la vez.