Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2011. 15:17h.

Oriol Pujol admet "ni PSOE ni PP no estan per al pacte fiscal"

Considera que les eleccions espanyoles "son també les nostres eleccions”

Oriol Pujol admet "ni PSOE ni PP no estan per al pacte fiscal"

Oriol Pujol, en roda de premsa

El secretari general adjunt de Convergència i president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha insistit en què “ni PSOE ni PP no estan per al pacte fiscal que Catalunya tant necessita”.

Pujol, que ha recordat que és la crisi i el dèficit fiscal que Catalunya pateix, el que ha obligat el govern d’Artur Mas a “prendre decisions potser impopulars però valentes per no dur el país a la bancarrota”.

Una actitud, la de la política d’austeritat, que "és dura però que avui per avui és un exemple i un referent de fer bona política del sud d’Europa i d’això n’hem de fer un actiu nostre”. Pujol ho ha dit a Tarragona en una roda de premsa que ha fet amb el candidat al Congrés, Jordi Jané.
 
El pròxim 20N, Catalunya "ha de donar un missatge clar de cap on vol anar" i, és en aquest sentit que Pujol ha apuntat que només Convergència i Unió "parla i actua clar: tenim com a prioritat el pacte fiscal davant un PSOE que ja ha renegat del pacte i un PP que calla perquè ara som en campanya però que no té cap mena d’intenció d’anar en aquesta direcció”.
 
Pujol ha volgut deixar clar que les pròximes eleccions espanyoles “tenen molt a veure amb nosaltres, son també les nostres eleccions” perquè a Madrid hi ha “en joc normes i diners que afecten les nostres vides”.

Finalment ha criticat "la manera que uns i altres tenen de fer política", posant com a exemple "els insults de fa uns dies de Felipe González en contra de Duran o la denúncia que Alícia Sánchez Camacho va fer, amb el seu fill en mà, contra la immersió lingüística".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Ma., Terrassa, 09/11/2011 - 14:21

Això ja ho sabem el 90 % de la població de Catalunya.
Aleshores, a què juga el teu partit, Oriol Pujol?
Sabeu que és marejar la perdiu i voleu perdre el temps, que va en contra de Catalunya, puix cada dia que passa ens empobrim més?

#1 Marc, Sant Just, 08/11/2011 - 17:00

Aquestes eleccions ens afecten, però no son nostres. Votar CiU ha les eleccions espanyoles ha estat útil en moments concrets, però tenint en compte que ara al PP no l'hi caldrà el nostre suport, trobo molt més assenyat i molt més ètic, el no votar, o en tot cas el vot nul.

#1.1 Pep, Alt Empordà, 09/11/2011 - 00:14

Marc, llàstima que no entenguis que hi ha un vot molt mes ùtil , ètic i assenyat que votar CiU no votar o votar nul, que és votar un partit independendentista com ERC ara i en totes les comeses electorals, espanyoles, Catalanes o Europeas.